MİDİLLİ PARKTA BÜYÜK ZARAR,İŞTE GÖRÜNTÜLER

MİDİLLİ PARKTA BÜYÜK ZARAR,İŞTE GÖRÜNTÜLER
 

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde aşırı yağış sonucu oluşan sel felaketi Süleymanbeyler köyündeki iki çiftlikle Aydınlar köyündeki piknik alanını sular altında bıraktı. Süleymanbeyler köyündeki Güneşli deresinin karşı tarafındaki çiftlikte mahsur kalan altı kişi ile Aydınlar köyünde bulunan piknik alanı çalışanların üç kişi yapılan yoğun çalışmalar sonrası zodiak botla kurtarıldı. Sel nedeniyle sular altında kalan piknik alanındaki bazı hayvanlar telef oldu. Piknik alanının sahibi Özcan Sarı, sel nedeniyle üç işçisinin çatıda mahsur kaldığını ve uzun süre onları kurtarmak için yetkililere ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Piknik alanının tamamen yok olduğunu dile getiren Sarı, tek sevinçlerinin can kaybı yaşanmaması olduğunu ifade ederek şunları söyledi;

“Midilli Park’ın işletmecisiyim, çok üzgünüz, ama can kaybının olmaması açısından da sevindirici bizim için, Neredeyse can kaybımız olacaktı. Burada çalışanlar ve köyden sabah bizlere,Masa, sandalyeleri kurtarmaya gelenler sel suları yükselince çatılara çıktılar ve Onları  alamadık oradan, içeride 3 metre su vardı. Jandarmadan Belediyeden, Akut’tan her yerden yardım istedik, Daha sonra saat 11:00 gibi Zodiak botla onları kurtardık, içeride yeni yaptığımız tüm her şey gitti, çok kötü durumdayız, masalarımız sandalyelerimiz biraz da hayvanlarımızdan kaybımız var, komple her şeyimizi kaybettik, diyecek bir şey bulamıyorum “dedi.

ZARARIMIZ  ÇOK,BU ZARAR DAHA DA ÇOĞALABİLİR

Sarı, meydana gelen maddi zararını ise ;”Yeni yaptırdığımız her şeyi katarsak 150-200 milyara yakın zararımız var, ama Şu an içeriye giremiyoruz bu zararımız daha da çoğalabilir, Yeni yaptığımız mutfağımıza ve kapalı yerlerimize giremedik ,sular çekilince zararımız daha da netleşir “dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof dr.Ercan Candan’ın kendisini arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu belirten Sarı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ’ın kendisiyle görüştüğünü belirtti.

Diğer yandan Türk Hava Kurumu Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, İş Adamı Arslan Keleş ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan vekili İrfan Yazıcıoğlu bölgeye giderek  Sarı´ya geçmiş olsun dileğinde bulundular

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2014, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER