Miletvekili Demirtaş´tan Vali Kaban´a ziyaret

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret etti.

Miletvekili Demirtaş´tan Vali Kaban´a ziyaret
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Demirtaş, Zonguldak´ın büyük sorunları olduğunu söyledi.
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti. Demirtaş’a CHP İl Başkanı Ahmet Altun, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve partililer eşlik etti. Ziyarette ülke ve Zonguldak gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
 
“ZONGULDAK’IN BÜYÜK SORUNLARI VAR”
Ziyarette konuşan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını üzüntü içerisinde karşıladıklarını söyledi. Zonguldak’ın çok büyük sorunları olduğunu ifade eden Demirtaş; “Zonguldak’ta güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bizde Zonguldak için yapacağımız destekleri ifade etmeye geldik. Zonguldak’ın çok büyük sorunları var. Siz bu şehirde görev yapıyorsunuz ve bu sorunları beraberce çözmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bizim sorunlarımız sadece şehrimiz ile sınırlı değil. Ülkemizde de büyük sorunlar yaşanıyor. Ankara’da yaşanan terör olayı ile hepimiz sarsıldık. Böyle günlerde birlik ve bütünlüğümüzü korumamız gerek. Bizde muhalefet partisi olarak birlik ve bütünlüğümüzü korumak adına bir tavır gösteriyoruz” dedi.
 
“DEMOKRASİLERİNİN OLMAZSA OLMAZI PARTİLERDİR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Valisi Ali Kaban; “Demokrasilerin olmazsa olmazları partilerdir. Partilerimizde çok uzun olmayan zamanda üst üste gelen seçimlerde halkımızın karşısına çıkarak bir tür onay alma sürecine girdiler. Arkasından da şu andaki demokratik düzen parlamenter sistem kendi içerisindeki dinamikleriyle birlikte çalışmaya devam ediyor. Sizlerde milletimizin teveccühüyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdiği insanlar olarak orada en güzel şekilde temsil edilen vilayeti savunacağınıza onun menfaatleri için çalışacağınıza hiç şüphem yoktur. Ben sizlere bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER