MİNİBÜS DENİZE UÇTU, 1 AĞIR YARALI…

MİNİBÜS DENİZE UÇTU, 1 AĞIR YARALI…

-

gundemeregli.com- Ereğli Bozhane mevkiinde işletmesini Belediyeninyaptığı liman içerinde bir minibüs denize uçtu.

Edinilen bilgiye göre kazaKdz. Ereğli ilçesi Bozhane mevkisinde işletmesini Belediyenin yaptığı limandameydana geldi. Akşam 17.45 saatlerinde Ereğli Belediyesine ait liman içerisindepark halinde bulunan 67 TK 891 plakalı aracını almak limana gelerek, direksiyonbaşına geçen Yaşar Özenç (32) tüm uğraşlara rağmen aracın çalışmaması üzerine çevredebulunan vatandaşlardan yardım istedi. Aracı vurdurarak çalıştırmak isteyenÖzenç boşa aldığı aracın çalışarak hız yapması sonucu kontrolünü kaybederek, 15 metre derinliktekiliman içersindeki denize aracı ile birlikte düştü.

Çevredeki vatandaşların olayıEmniyet güçleri ile Acil Kurtarma ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerineçok sayıda ambulans ile kolluk kuvvetlerinin yanı sıra çekici sevk edildi.Ekiplerin yarım saatlik çalışması sonrasında ilk önce araç içerisinde bulunanÖzenç kurtarma ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansa konuldu.

Bilinci kapalı olan Özenç EreğliDevlet Hastanesine yapılan müdahaleler ile yaşama döndürülürken, Özenç, yoğunbakım ünitesinde tedavi altına alındı. Özenç’in evli ve bir çocuk babası olduğuöğrenildi.

Araç ise çekici vasıtasıyladenizden çıkarılırken, olay yerine Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ereğli EmniyetMüdürü Niyazi Koçak, Ereğli Belediye başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı da gelerekyapılan çalışmaları yakından  takip ettive yetkililerden  bilgiler aldı.

Kaza ile ilgili soruşturmasürüyor. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2013, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER