MİSİAD, BİK Müdürü Özer Akoğlu´nu ziyaret etti

Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği (MİSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Yasin Aygün, Zonguldak Basın İlan Kurumu Müdürü Özer Akoğlu’nu ziyaret etti.

MİSİAD, BİK Müdürü Özer Akoğlu´nu ziyaret etti
Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği (MİSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Yasin Aygün, Zonguldak Basın İlan Kurumu Müdürü Özer Akoğlu’nu ziyaret etti. 
Zonguldak basını hakkında bilgiler alan Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği (MİSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Yasin Aygün derneğin amacı hakkında da Zonguldak Basın İlan Kurumu Müdürü Özer Akoğlu’na bilgiler verdi. Başkan Yasin Aygün; ‘Temmuz ayında MİSİAD olarak ziyaretlerimize başlamıştık ancak ara vermiştik. Seçimler, yılbaşı derken, kaldığımız yerden yeniden ziyaretlerimize başladık. Bir gazeteci ile röportajımızda ‘Sahada olacağız’ demiştik. Yine sahadayız inşallah bundan sonra da hep sahalarda olacağız. Önümüzde de 15 tane daha programımız var inşallah onları da gerçekleştireceğiz. Bu arada sizlerle de tanışmış olmak istedik. Bu amaçla ziyaretimizi gerçekleştirdik. Hem mesleki olarak ortak iş yapıyoruz hem de artık Zonguldak’ta birlik ve beraberliğin şart olduğunu görmekteyiz. Bu birlik beraberlik adına her kurumun, her şahsın bu taşın altına elini koyması gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda da bizler elimizi taşın altına koyduk. İnşallah sizlerle de güzel çalışmalar içerisinde oluruz. Tekrar hoş geldiniz, hayırlı uğurlu olsun’ dedi.
Zonguldak Basın İlan Kurumu Müdürü Özer Akoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘Ben MİSİAD’ın çok değerli başkanı Yasin Bey’e ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bende MİSİAD’ı yakından takip ediyorum. Gerçekten Yasin Bey’in başkanlığında başarılı işlere imza atıyorlar. Ben başarılarının devamını diliyorum. Bir şehir için iş dünyası önemli. Çünkü bir şehrin kalkınmasında iş dünyası ne kadar çok yatırım yaparsa, o şehrin getirileri için ne kadar çok çaba sarf ederse o şehir o kadar kalkınmış olur. Tabii ki hiç kuşkusuz bunda gazetelerin ve diğer basın kuruluşlarının da illaki payı olacaktır, katkısı olacaktır. Ben başkanımızın bilhassa vurguları arasında birlik ve beraberlikten bahsetmesini çok önemsiyorum. Umarız Zonguldak için bu birlik ve beraberlik başkanımın ifade ettiği takdirde ben inanıyorum ki Zonguldak hak ettiği yerde olacaktır. Ben tekrar başkanıma teşekkür ediyorum. İyi ki geldiler’ dedi.



Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 07:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER