Misiad’tan İha’ya ziyaret

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Yasin Aygün İHA Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Misiad’tan İha’ya ziyaret
İHA-Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Yasin Aygün İHA Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Kısa süre önce Zonguldak’ta kurulan MİSİAD protokol ziyaretlerinin ardından bölgede yayın yapan gazete, televizyon ve ajansları ziyaret etti. Medya ziyaretleri kapsamında İHA Zonguldak Bölge Müdürlüğü’ne de gelen MİSİAD Zonguldak Şube Başkanı Yasin Aygün, burada İHA Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan tarafından karşılandı. Bir süre aralarında kent sorunlarından konuşan Fidan ve Aygün, daha sonra birbirlerine hediyeler takdim ettiler. MİSİAD Zonguldak Şube Başkanı Yasin Aygün, ziyarette yaptığı konuşmada, her zaman sahada Zonguldaklı vatandaşların yanında olacaklarını ifade ederek, “Zonguldak sorunlarına, Zonguldak’a hizmet için bir yola çıktık. İnşallah bu yolda değerli basın mensuplarıyla işbirliği halinde olarak Zonguldak’ı güzelleştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. İHA Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MİSİAD Başkanı Yasin Aygün’e çıktıkları bu yolda başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER