MOBESALAR İÇİN 800 BİN TL ÖDENEK ÇIKTI

MOBESALAR İÇİN 800 BİN TL ÖDENEK ÇIKTI
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine bir süre önce atanan Timur Özgen’in ilçeye MOBESE sistemi kurulması için yaptığı girişimlerin sonuç verdiği öğrenildi.
 
Ereğli ilçesine Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) sistemi kurulması için İç İşleri Bakanlığı’ndan 800 bin TL ödenek aktarıldığı bildirildi.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine bir süre önce atanan Timur Özgen’in ilçeye MOBESE sistemi kurulması için yaptığı girişimlerin sonuç verdiği öğrenildi. Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ilçeye MOBESE sisteminin kurulması için daha önce proje hazırlanıp, ödenek talep edildiğini ve söz konusu ödenek talebinin 800 bin TL’lik kısmının il özel idaresi, hesabına aktarıldığını açıkladı. Daha önceki projede revizyona gideceklerini ve projenin tamamlanmasının ardından MOBESE sisteminin ihaleye çıkacağını dile getiren Çay “MOBESE sistemi ilçemizde suç ve suçluyla mücadelede emniyet açısından büyük önem arz ediyordu. İç İşleri Bakanlığımızdan 800 bin TL ödenek il özel idaresine aktarıldı. Proje çalışmalarını hızlı bir şekilde bitirmeye çalışıyoruz. Ödeneğin çıkartılmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. 2014 yılı içerisinde MOBESE sistemini ilçemize kurmuş olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER