Motosiklet ile otomobil otoparkta çarpıştı: 1 yaralı

Ereğli´de belediyeye ait katlı otoparkta motosiklet ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı

Motosiklet ile otomobil otoparkta çarpıştı: 1 yaralı
 Ereğli´de belediyeye ait katlı otoparkta motosiklet ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. 
Kaza, Kdz. Ereğli Katlı Belediyesi’nin Müftü Mahallesi Süheyla Erel Sokak üzerinde bulunan katlı otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Soner Topal (35) idaresindeki 67 UA 877 plakalı motosiklet ile katlı otoparktan çıkış yapmaya çalışan Hasan Sever (60) idaresindeki 67 LF 212 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek otoparkın duvarına çarptı. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan sürücünün eşi Sebahat Topal (33) hafif şekilde yaralandı. Sebahat Topal olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis her iki sürücüyü de ifadelerini almak için polis merkezine götürdü.

KAZA ANI SANİYE SANİYE KAMERADA
Katlı otoparkta meydana gelen trafik kazası güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Otoparkın içerisinde viraja giren kamyonet ile motosikletin çarpıştığı, çarpışma sonrası motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybederek duvara çarptığı görülüyor.
Polisin kaza ile ilgili olarak başlattığı soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2015, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER