Motosiklet sürücüsü traktöre çarptı, yaralıya ilk müdahaleyi Çakan yaptı

Karşıdan karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü traktöre çarptı. Kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Motosiklet sürücüsü traktöre çarptı, yaralıya ilk müdahaleyi Çakan yaptı


Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe-NebioğluKarayolunun Perşembe girişinde meydana gelen kazada karşıdan karşıya geçmekisteyen motosiklet sürücüsü traktöre çarptı. Kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Perşembe’de meydanageldi. Perşembe beldesinden sanayi istikametine gitmekte olan Ali OsmanBükrübaş (28)’ın kullandığı plakasız motosiklet karşıdan gelen sürücüsü henüzbilinmeyen traktöre çarptı.

ÇAKAN; “ALİ OSMAN UYUMA CANIM YAVRUM”


Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken,seçim çalışmaları için Perşembe beldesine giden MHP Zonguldak 1. SıraMilletvekili Adayı Zeki Çakan kazayı görür görmez hemen olay yerine giderekaracından indi. Çakan burada kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsüne “AliOsman uyuma canım yavrum” diye tesellide bulundu. Çakan daha sonra 112ambulansı arayarak olay yerine hemen ambulans istedi.

Bir müddet sonra kaza yerine gelen 112 ambulanskazazedeye burada hemen müdahale ederek yaralıyı Çaycuma Devlet Hastanesi’negötürdü. Şahısın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken motosiklet isehurdaya döndü.

Jandarma kazayla ilgili soruşturmasınısürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER