MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ

MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ
gundemeregli.com-Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde on bir yıldan bu tarafa görev yaptıktan sonra Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan Yeni Teşkilat Yasası gereği son bir buçuk yıldan bu tarafa İl Halk Sağlığı Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Dr. Aslıhan külekçi Uğur”un Ankara Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Merkez Teşkilatına tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.
Bülent Ecevit Üniversitesi Merkez Kampüsü Teras Kafeteryasında güzel bir organizasyon altında düzenlenen veda yemeğine İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Recep Genç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirbaş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör, Gençlik Spor Müdürü Uğur Akdeniz, Valilik Özel Kalem Müdür Mehmet Zafer Alas, Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara’nın yanı sıra İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimleri ve çok sayıda sağlık çalışanları katıldı.
Düzenlenen yemek sonrasında İl Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Özkan Albas, Çalışma ve İş-Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör tarafından Dr. Aslıhan Külekçi Uğur’a çeşitli hediyeler takdim ettikten sonra Valilik Özel Kalem Müdürü Mehmet Zafer Alas tarafından Aydın’a tayini çıkan Vali Erol Ayyıldız adına başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi takdim edildi.
Daha sonra kendi adına düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Dr. Aslıhan Külekçi Uğur ise veda konuşmasında özetle şunları söyledi:
“Öncelikle benim adıma düzenlenen bu yemekte beni yalnız bırakmadığınız için sizlere sonsuz teşekkür etmek istiyorum. On bir yıldan bu tarafa Zonguldak tayım, buradan ayrılmak çok zor. Halk Sağlığından ve sizlerden ayrılmak daha da zor. Sağlık adına hep birlikte çok güzel işler çıkarttığımıza inanıyorum, uzakta olsam da hep yanınız da olacağım, yolunuz düştüğü takdirde her zaman size ağırlamaktan mutluluk duyacağım. Bu nedenle geldiğiniz için sizlere buradan çok teşekkür etmek istiyorum.”
Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2013, 07:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER