Müftü Bektaş’tan “Kutlu Doğum” ziyareti

Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, Kutlu Doğum gülü takdim etti.

Müftü Bektaş’tan “Kutlu Doğum” ziyareti

Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, Kutlu Doğum gülü takdim etti.

Müftü Mehmet Bektaş, Belediye Başkanı Nuri Tekin’i Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine de davet etti. Belediye Başkanı Nuri Tekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bektaş ve Müftülük görevlilerine teşekkür etti.

Bu arada, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında, tüm İslam aleminin Kutlu doğum Haftası’nı kutladı. Başkan, Tekin mesajında şöyle dedi:

Bu hafta, özünde güzel ahlak, doğruluk ve sevgi olan, bütün insanların mutluluğunu esas alan İslam dinimizin, evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran, insanların en hayırlısı, hakikatin sadık emanetçisi, yaşantısı ile bütün insanlık için örnek olmuş Allah´ın elçisi Peygamberimiz Hz. Muhammed´in doğumunu idrak ediyoruz. Peygamberimiz, hayatı boyunca rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış ve insanlara nakşetmiştir.Tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed, üstün şahsiyeti ve ahlakı ile bütün insanlığa örnek olmuştur.
İnsanlığın huzur içinde yaşayabileceği bir dünya için temel insani değerleri ortaya koyan yüce Peygamberin doğumu tüm insanlık için karanlıktan bir kurtuluş ışığıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve İslam dünyasının Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, tüm insanlık için barış, sevgi, kardeşlik ve huzurlu bir gelecek için fırsat olarak değerlendirilmesini diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER