MÜFTÜ ERKAN’A VEDA YEMEĞİ…

MÜFTÜ ERKAN’A VEDA YEMEĞİ…

gundemeregli.com-06 Temmuz 2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile Sinop İl Müftülüğüne atanan Kdz Ereğli İlçe Müftüsü Mustafa Erkan için veda programı düzenlendi.

Tecrübesi, bilgi birikimi, başarılı hizmetiyle yeni Kur’an Kurslarının açılmasında büyük gayretleri olan, Personeline karşı sabır vetevazu sahibi kişiliği ile bilinen Erkan onuruna düzenlenen veda yemeği İskender Ünlü ’nün sunuculuğundaİmam-Hatip Abdullah Yılmaz ’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı.

Düzenlenen Veda yemeğine Alaplı Kaymakamı ve Kdz Ereğli Kaymakam Vekili Yıldıray Malğaç , AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr.Ercan Candan , Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz , Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık , İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Personeli, Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar , Daire ve okul Müdürleri, TSO Meclis Başkanı , din görevlileri, bayan Kur’an kursu öğreticileri, Diyanet Sendika İlçe Temsilcileri, Hayırsever işadamları ve vatandaşlarkatıldı.

İmam-Hatip Nurcahit Candan’ın sunduğu Türk Tasavvuf Musikisi eşliğinde yenen yemeğin ardından Kaymakam Vekili Yıldıray Malğaç ve AK Parti Zonguldak MilletvekiliErcan Candan ,İl Müftüsü Nuh Korkmaz yaptığı konuşmalarında Ereğli’ye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür edip Müftü Erkan’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.

Kdz Ereğli ilçe Müftüsü Mustafa Erkan yaptığı konuşmada;“Milletimize hizmetin asıl olduğu bu görevlerin bir nöbet değişimi olduğunu 3 yıllık süre içerisinde Kuran Kursları , cami içi ve dışı din hizmetleri ve diğer sosyal faaliyetler ile Kdz. Ereğli’mize personelimizle birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye çalıştıklarını, bu faaliyetler esnasında ilgi ve desteklerini esirgemeyen herkese, her daim sıcak ve samimi ilgilerini esirgemeyen Ereğli halkına ve hayırsever vatandaşlarımıza, birlikte halkımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğum Müftülüğümüzün her kademesindeki personeline teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

Müftü Erkan’a verilen plaket ve hediyelerden sonra hizmetlerine teşekkür edildi, bundan sonraki çalışmalarında da başarı dileklerinde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER