Müftüoğlu´ndan açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Parti Meclis Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Aday adayı Buket Müftüoğlu aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Müftüoğlu´ndan açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Parti Meclis Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Aday adayı Buket Müftüoğlu aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

7 Nisan tarihinde adayların açıklanmasının ardından listede yer alamayan Müftüoğlu yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;

“Bu süreçte hiç birinizi unutmayacağım.Çalışmalarımızda bizden desteğini esirgemeyen, herkese şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız... Hayatımda haddim olmayan hiç bir işe kalkışmadım.Çocukluğumdan bu yana Hayır cevabı alacağım hiç bir konuda kimseyi yormadım. Bölgede birlikte siyaset yaptığım çok sevdiğim ekip arkadaşlarım ve Karadeniz Ereğli´ nin yerli halkı, ailemden miras güçlü dostlukların ve güçlü Sivil Toplum Örgütlerinin ve Kuruluşların, desteği ve önerisi ile yola çıktım. Yarın bu güzel insanlar yine istese yine denerim. Siyaset vefa ve dostluk işidir. Ekibiniz ve kamuoyu yaşadığınız veya ait olduğunuz bölgede size umut bağlamış ve sizi sadece temsil ettiği kurum adına değil, şahsende yürekten destekliyor ise alacağınız karar tek başına şahsınızı bağlayamaz.

“HERKES GİBİ BENDE ÇOK MEMNUNUM”

Zonguldak’ta ön eğilim yoklamasında annemin vefatı nedeniyle bulunamadığım için ayrıca üzgünüm. Gönül isterdi ki partimin demokratik kararında orada olayım ve 10.000 kayıtlı üyemiz ile bölgede ses getiren bir sıralamada çıkayım. Ancak sonucu yinede değiştiremeyecek gerçek, Karadeniz Ereğli´ye verilen ikinci sıra kontenjan adaylığı olacaktı ki, her şeyden önce bir Cumhuriyet Halk Partili olarak memleketimin ikinci sıra milletvekili adaylığından herkes gibiBende çok memnunum.Bundan sonra seçilen arkadaşımız Sayın Ünal Demirtaş ile bu fırsatı iyi değerlendirmek ve iddia ettiğimiz üzere bu sıralama ile tarihi oy oranına sahip olmak boynumuzun borcudur.2019 Kurtuluşun 100.Yılına girerken TBMM´de Cumhuriyet Halk Partisini ve 6 Ok´u memleketim Karadeniz Ereğli´den temsil etmek için canımı vermeye hazırdım. Bugün dışarıdan da olsa partimin ilkelerine bağlı kalmak kaydı ve şartı ile her türlü desteğe hazırım.Zira Kemalizm ve 6 Ok doğru yorumlandığında, dünyada gelmiş geçmiş en büyük ideoloji ve siyasi yönetim biçimidir. Bundan sonra en büyük hedefimiz, Cumhuriyet Halk Partisinin çizgisine bağlı kalarak, bölgemizde ve ülke içinde başarısıdır.Bu süreçte şahsıma var olan desteğin partime katkısı için çalışmaya hazırım. Kendi adıma tek söyleyeceğim ise; Olan hayırlıdır... Hepiniz sevgi ve sağlıcakla kalın.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER