Muhtar ve iş adamları tarih yazdı

Muhtar ve iş adamları tarih yazdı

Muhtar ve iş adamları tarih yazdı

Zonguldak’ınAlaplı ilçesinde Alaplı- Mollabey Karayolu Kefken altı mevkisinde bulunan vesürücülerin görüş açısını tamamen kapatan virajlar ile ilgili Çamlıbel Köyü Muhtarı MithatMandacı’nın girişimleri ve iş adamlarının desteği ile çalışmalar start aldı.

Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı,Alaplı- Mollabey Karayolu Kefken altı mevkisinde bulunan ve sürücülerin görüşaçısını tamamen kapatan virajlar ile Alaplılı işadamları Mehmet ve Levent Sözerkardeşler Halil Demirer, İsmail Ünlü, Birol Şahin,Hüseyin Sözer, Sürmeli Kıraç ile çalışma başlattıklarını Kaymakam Altuğ Çağlar’ın da kendilerine bukonuda destek verdiğini söyledi.

Yolun genişletilmesi ileilgili çalışmalara start verdiklerini belirten Mandacı, Kaymakam AltuğÇağlar’a ve AK parti il Genel Meclisi üyeleriTemel Uslu, Ayhan Akman’a CHP il Genel Meclisi üyesi Serdar Akyol’a iş adamları Mehmet ve LeventSözer kardeşler Halil Demirer, İsmail Ünlü, BirolŞahin, Hüseyin Sözer, Sürmeli Kıraç ve ayrıca bu yolun genişlemesi içinyer bağışlayan Tuncay Gelgeç ve Nadire Kanca’ya teşekkür etti.

Vatandaşa hizmet için varolduklarının altını çizen Mandacı,”“Bu yol Mollabey grup yolu, Çamlıbel KöyüKefken altı mevkisinde bu yolda yağışlı havalarda çok kazalar oluyordu. Bütünşoför arkadaşlarımız ve muhtarlarımız bu yolun düzeltilmesi noktasında ricadabulunuyorlardı. Biz yapmak istiyorduk. Allahbize nasip etti. Biz zaten hizmet için varız, bunun için göreve geldik.Bir sohbet esnasında iş adamlarımızla birlikte karar verdik. İş adamlarımızdabiz bu işi yaparımız vatandaşımıza bir hayrımız olur dediler. Bizde AlaplıKaymakamımız Altuğ Çağlar’ında fikrini alarak bu çalışmaya başladık.Kaymakamımız sağ olsun bizlere elinden gelen desteği gösterdi. Bugünde çalışmalarımız başladı. Yolunhafriyatı atılıyor. Demiri gelecek, yol kenarına istinat duvarı çalışmasıyapılacak. 10 gün içinde yoldaki çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşımızınhizmetine sunacağız. Ben buradan başta Alaplı Kaymakamımız Altuğ Çağlar olmaküzere İl Genel Meclis Üyelerimize, İş adamlarımıza yolun genişlemesi içinarsasını veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2016, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER