Muhtar´dan İş adamlarına teşekkür

Muhtar´dan İş adamlarına teşekkür

Muhtar´dan İş adamlarına teşekkür

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Oda ve Dernek Başkanları Alaplı- Mollabey Karayolu Kefken altı mevkisinde bulunan ve sürücülerin görüş açısını tamamen kapatan virajlar ile ilgili başlatılan çalışmaları inceledi. Yolun daha güvenli hale gelmesini sağlayan ve bu konuda girişimde bulunan Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı’ya destek veren iş adamlarına teşekkür etti.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharem Gelgeç, Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu ve Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, Alaplı- Mollabey Karayolu Kefken altı mevkisinde bulunan ve sürücülerin görüş açısını tamamen kapatan virajlar ile ilgili çalışma başlatan ve yolun daha güvenli hale gelmesini sağlayan Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı’ya ve destek veren iş adamlarına teşekkür etti.
Yolda incelemelerde bulunan Oda ve Dernek Başkanları yıllardan beri sık sık kazaların yaşandığı yolun yapılan çalışma ile sürücüler ve yayalar açısından da daha güvenli hale geldiğini çalışmanın örnek teşkil ettiğini belirterek emeği geçenlere teşekkürlerini dile getirdiler.
Yolun genişletilmesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alapı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharem Gelgeç, Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu ve Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal’ın ziyaretinden ve kendilerine desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vatandaşa hizmet için var olduklarının altını çizen Mandacı,“Bu yol Mollabey grup yolu, Çamlıbel Köyü Kefken altı mevkisinde bu yolda yağışlı havalarda çok kazalar oluyordu. Bütün şoför arkadaşlarımız ve muhtarlarımız bu yolun düzeltilmesi noktasında ricada bulunuyorlardı. Biz yapmak istiyorduk. Allah bize nasip etti. Ben öncelikle her zaman yanımızda olan Kaymakamımız Altuğ Çağlar’a ve AK parti il Genel Meclisi üyeleri Temel Uslu, Ayhan Akman’a CHP il Genel Meclisi üyesi Serdar Akyol’a iş adamları Mehmet ve Levent Sözer kardeşler Halil Demirer, İsmail Ünlü, Birol Şahin, Hüseyin Sözer, Sürmeli Kıraç’a bu yolun genişlemesi için yer bağışlayan Tuncay Gelgeç ve Nadire Kanca’ya ayrıca her zaman yanımızda olan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharem Gelgeç, Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam’a Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu ve Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal’a teşekkür ediyorum” dedi

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER