Muhtardan örnek hizmet atağı

Zonguldak ´ınAlaplı ilçesine bağlı Aşağıdağ Köyü Muhtarı Sezer Acar, Merkez Camisi, Köy Konağı, Düğün Salonu, Su depoları, yol ve alt yapı çalışmalarının sürdüğünü belirterek kendisine destek veren hayırsever vatandaşlara ve yetkilere teşekkür etti.

Muhtardan  örnek hizmet atağı

Zonguldak ´ın Alaplı ilçesine bağlı Aşağıdağ Köyü Muhtarı Sezer Acar, Merkez Camisi, Köy Konağı, Düğün Salonu, Su depoları, yol ve alt yapı çalışmalarının sürdüğünü belirterek kendisine destek veren hayırsever vatandaşlara ve yetkilere teşekkür etti.

Alaplı ilçesine bağlı Aşağıdağ Köyü Muhtarı Sezer Acar, köyde yapılan çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgiler verdi.

17-18 aylık süre içerisinde köyde çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Acar, ““Köyümüzde 17 aylık süreç içerisinde şimdiye kadar çok önemli çalışmalar yaptık. Merkez Pazaryeri Camimizin çalışmaları devam ediyor. Köy konağı ve düğün salonumuzun çalışmaları sürüyor. Bununla ilgili devletimiz ve hayırseverlerimizden çok yardım aldık. Köyümüze yapılan yasama usulüyle Orman İşletmesinde 8 bin 525 metrekare bir alan aldık. Bunun yanında yol ve alt ve yapı çalışmalarımızı çoğu mahalle aralarında tamamladık. Şuanda Yukarıdağ Köyü Görüncek ve Makas Mahallerimizin yol çalışmaları devam ediyor. İnşallah bu senede asfalt programına aldıracağız. Gereken yazışmalarımızı yaptık. Köy Konağı ve Düğün salonu bizleri epey yordu. Hayırseverlerden Allah razı olsun bizlere çok yardımcı oldular. Bende kendi bütçemden de buna katkı sağladım. Şu an Orman İşletmesinin içinde bir sosyal tesis düşünüyoruz. Bu konuyu Alaplı Kaymakamımız Altuğ Çağlar ile görüştüm. Burayı yap işlet ve devret modeli ile yapmayı düşünüyoruz. Eğer ihalesine iştirakçı çok olursa köy adına ve muhtar olarak çok memnun olacağım. Burada geleneksel bayram turnuvalarımız oluyor. Bu alanın düzenlenmesi için yaklaşık 3.5 aydan beri kepçe bekliyoruz. Tekrar şu anda su depolarımızın kalebodur çalışmaları sürüyor. 7 mahallede 11 tane su deposunda çalışmalarımız sürüyor. Elimizde 7 kilometrelik su borularımız var. Bunların da döşenmesi için kepçe bekliyoruz. Bu konuda yetkililerimizi arıyoruz. İnşallah yakın zamanda kepçe gelecek ve biz bu çalışmalarımızı tamamlayacağız. Yine burada bir güreş sahamız var. Güreş sahamızın da en kısa zamanda alt yapısını hazırladık. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar seçilememişti. O dönemde seçilseydi güreş sahamız yapılacaktı. Şükürler olsun ki 1 Kasımda kendileri yeniden seçildi. İnşallah güreş sahamızı da tamamlamaya çalışacağız. Camimize muhtar olarak çok destek veriyorum. İnşallah yakın zamanda camimizi hizmete açacağız”

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER