Muhtarlar seçilmiş mesai arkadaşlarımızdır

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Muhtarlar Derneği’ne gerçekleştirdiği iadeyi ziyarette yaptığı konuşmada, “muhtarımız, bizim seçilmiş mesai arkadaşlarımızdır” dedi.

Muhtarlar seçilmiş mesai arkadaşlarımızdır
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Muhtarlar Derneği’ne gerçekleştirdiği iadeyi ziyarette yaptığı konuşmada, “muhtarımız, bizim seçilmiş mesai arkadaşlarımızdır” dedi. Kaymakam Madenoğlu, ziyarette, son günlerde baş gösteren terör olaylarında toprağa düşen askerlere rahmet dileyerek başladı ğı konuşmada, şehitlerin geride bıraktıkları ailelerinin Devlet’e emanet olduğunu söyledi. Ülke olarak üzüntü içinde olduklarını bildiren Madenoğlu, “gerek Dağlıca’da, sonra da Iğdır’da o elim ve vahim, o hepimizi üzüntülere gark eden, boğan, yüreklerimizi dağlayan şehit haberleri, gerçekten ülkemizin üzerinde karabulutların dolaştığı zamanda gerçekleşti. Hepimizin üzüntüsü sonsuzdur. Şehitlerimize, Yüce Mevla’dan rahmet diliyoruz. Geride kalanları, bizlere emanettir. Yaralı olarak kurtulan kardeşlerimize de geçmiş olsun diyoruz. Acılarını, aileleriyle birlikte paylaşıyoruz” diye konuştu.
 
MADENOĞLU; MUHTARLAR SEÇİLMİŞ MESAİ ARKADAŞLARIMIZDIR
 
Kaymakam Madenoğlu, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada ise muhtarların, vatandaşın Devlet’le ilk karşılaştığı kamu görevlileri olduğunu öne sürdü. Madenoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Hiç şüphe yok ki muhtarlarımız seçimle gelen, demokrasilerden birinin uygulayıcısı olan, vatandaşımızın güvenine layık ve mazhar olmuş, vatanların işlerinin ilçe merkezi ile diğer yerlerde takip edilmesini sağlayan ve Devlet’in vatandaşla ilk karşılaştığı yer olan kamu görevlilerimizdir. Muhtarımız, bizim seçilmiş mesai arkadaşlarımızdır. Öteki arkadaşlarımız atanmış arkadaşlarımızdır. Böyle bir arkadaş gurubuyla, burada kısada olsa beraber olmak beni mutlu ediyor. Bireysel olarak gelip bana ‘hoş geldin’ diyen muhtar arkadaşlarım da oldu. Bizde, onların bir kısmını köylerinde gittik, gördük. Gitmediklerime de gideceğiz.”
 
KILIÇ: “...ELİMİZİ DEĞİL, VÜCUDUMUZU…”
 
Dernek başkanı Şükrü Kılıç da, tüm muhtarlarla birlikte, her türlü göreve hazır olduklarını belirttiği konuşmada, şunları kaydetti: “Yönetim kurulu ve 137 muhtarım adına teşekkür ederim, bizi onurlandırdınız. Muhtarlarımızla birlikte, sizin doğrultularınla ilçemiz ve köylerimiz için ne yapmamız gerekiyorsa, taşına altına elimizi değil vücudumuzu koymaya hazırız. Görev geldiğiniz kısa süre içinde, özellikle köy muhtarlarımızın bilgilenmesi doğrultusunda verdiğiniz talimatla, Halk Eğitim Merkezi’ne açmış olduğunuz bilgisayar kursu için muhtarlarım adına teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağımızı, her zaman sizin yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim.” Başkan Kılıç, terör saldırılarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilediğini de sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER