Muhtarlarımız hem devleti, hem milleti temsil ediyorlar

Muhtarlarımız hem devleti, hem milleti temsil ediyorlar

Muhtarlarımız hem devleti, hem milleti temsil ediyorlar

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı ŞükrüKılıç beraberinde yönetimi ve mahalle muhtarlarıyla birlikte ’19 Ekim MuhtarlarGünü’ nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ettiler.

19 Ekim Muhtarlar Günükutlamaları kapsamında, Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği yönetimi ve muhtarlar,Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ettiler.

Muhtarlar Derneği BaşkanıŞükrü Kılıç, yönetimi ve mahalle muhtarları adına Başkan Hüseyin Uysal’a çiçektakdim etti.

“İSTİŞAREMİZ HEP SÜRECEK”

Muhtarlar gününü kutlayanBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, “31 ilçe mahallemiz, 3 belde ve 11 beldemahallesi ile 93 köy olmak üzere 137 muhtarımız bulundukları yerde hem devleti,hem milleti temsil ediyorlar. Geçtiğimiz yıl, muhtarlarımız ve muhtarlıkmüessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelikçözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla,19 Ekimgünü hükümetimiz tarafından Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. Buyıl ilk kez kutladığınız bu günde sizlerle birlikte olmaktan mutlulukduyuyorum. Muhtarlarımızla güzel şehrimin güzel insanlarına hizmeti istişarehalinde sürdüreceğiz. Sizlerin aracılığıyla tüm muhtarlarımızın muhtarlargününü kutluyorum” dedi.

Muhtarlar derneği BaşkanıŞükrü Kılıç’da tüm muhtarlar adına Başkan Hüseyin Uysal’a teşekkür etti.Ziyarette, Belediye Başkan yardımcıları da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER