MURAT BOZ VE GÜLŞEN´DEN UNUTULMAZ GECE

MURAT BOZ VE GÜLŞEN´DEN UNUTULMAZ GECE
 
Foto Galeri İçin Tıklayınız
 
gundemeregli.com-Pop sanatçısı Murat Boz, memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bu yıl 20.’si düzenlenen Uluslararası Sevgi Barış dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde konser verdi. Murat Boz’dan önce aynı sahnede Ayda Mosharraf ile Gülşen de konser verdi.
Kdz. Ereğli ilçesinde bu yıl 20.’si düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde Ayda Mosharraf, Gülşen ve Murat Boz konser verdiler.
Ereğli’de sahneye ilk olarak ‘O Ses Türkiye’ yarışması finalisti ayda Mosharraf çıktı. Konserine yabancı şarkılar söyleyerek başlayan ayda Mosharraf Ahmet Kaya’nın ‘Söyle’ şarkısını da seslendirdi.
Ayda Mosharraf’ın ardından sahneye ‘Yatcaz, kalkcaz’ şarkısı eşliğinde Gülşen çıktı. Birbirinden güzel şarkıları ile hayranlarını coşturan Gülşen, Ereğli’de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Gülşen´in konserini bazı hayranları ağaçların tepesine çıkarak izledi.
Sahneye son olarak ise Ereğlili Murat Boz çıktı. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Boz , “Ben Ereğli’nin çocuğuyum. Burada olduğum için çok mutluyum. Her geldiğimde çok daha farklı duygular yaşıyorum. Duygulanıyorum, başka hisler içerisine giriyorum ve onları çok seviyorum” dedi.
Sahneye asansörle çıkan Murat Boz hareketli şarkıları ile Ereğlilileri coşturdu. 10 binlerce kişinin izlediği Murat Boz sahnede Ereğlili bir başka sanatçı olan ve geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu’yu da unutmadı. Barış Akarsu’nun doğum günü kutlayan Murat Boz, Akarsu için ‘Dön özledim seni’ şarkısını söyledi.
Sahnede , ‘Benim çocukluğum buralarda oynayarak geçti’ diyen Murat Boz, ilkokul öğretmeni Kdz. Ereğli
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık’ın elini öptü.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ta Murat Boz ile guru duyduklarını ve kendisinin daha iyi yerlere gelmesi için dua ettiklerini söyledi. Murat Boz kendisine hediyelerinin verilmesinin ardından 23.30’da çıktığı sahneden 01.30 civarında indi.
20. uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri havai fişek gösterilerinin ardından sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2013, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER