MURAT GÖĞEBAKAN HAYATINI KAYBETTİ

Uzun süredir kanser tedavisi gören sanatçı Murat Göğebakan tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

MURAT GÖĞEBAKAN HAYATINI KAYBETTİ

gundemeregli.com-Uzun süredir kanser tedavisi gören sanatçı tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Göğebakan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede bu sabah saat 08: 45´te son nefesini verdi.



Lösemiye bağlı solunum yetmezliği



Göğebakan´ın vefat ettiği hastaneden yapılan yazılı açıklamada, 5 yıl önce lösemi teşhisi konulan Murat Göğebakan lösemi ve solunum yetmezliği sebebiyle 10 gündür hastanemizin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteydi. Bu sabah saat 08.45´te lösemiye bağlı ani kalp durması sonucu hayatını kaybetti denildi.



Murat Göğebakan kimdir? 


Murat Göğebakan 9 Ekim 1968 tarihinde Adana´da dünyaya geldi. Anne ve babası Almanya´da çalıştığından dolayı Almanya-Türkiye arasında bir çocuukluk geçirmek zorunda kalan Murat Göğebakan ilk, orta ve lise öğrenimini Adana´da tamamladı. Daha sonra 1986 yılında Hacettepe Ankara Devlet konservaturarı´na giren Murat Göğebakan eğitimini tamamlamasının ardından Çukurova Üniversitesi´nde öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Murat Göğebakan bu yıllarda dergah eğitimi aldı, gitar dersleri verdi ve bar çalışmaları yaptı. 1995 yılına kadar Adana´da yaşayan Murat Göğebakan ilk evliliğini genç yaşlarda yaptı ve bu evlilikten Bülent isminde bir çocuğu oldu.
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER