MÜSİAD, DSİ Bölge müdürünü ziyaret etti…

MÜSİAD, DSİ Bölge müdürünü ziyaret etti…

MÜSİAD, DSİ  Bölge müdürünü ziyaret etti…

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi yönetimi DSİ Kastamonu Bölge müdürlüğünü ziyaret ederek Zonguldak’ın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için destek istedi.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri DSİ 23. Bölge Müdürü Sait Umucu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarete aynı zamanda MÜSİAD üyesi olan Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın da katıldı.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak’ın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çaba gösterdiklerini belirterek, “Kentin yaşanabilir hale gelmesinin yolu Üzülmez ve Kokaksu dereleri başta olmak üzere bir takım hizmetlerin yapılmasından geçiyor. Bu anlamda DSİ Bölge Müdürümüzü ziyaret edip dere ıslahının kent için önemini hatırlatmak istedik. Müdürümüz sağ olsun bölgenin sorunlarını yakından takip ettiğini bizlere hissettirdi. İnşallah en kısa sürede dere ıslahı başta olmak üzere projeler gerçekleştirilip kentimiz daha yaşanabilir hale gelecektir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ 23. Bölge Müdürü Sait Umucu, Üzülmez ve Kokaksu derelerinin Zonguldak için ne anlama geldiğini çok iyi bildiğini ifade ederek, “Dereye gelen atıkların önlenmesi gerekiyor. Kokaksu deresini de kapsayan yukarı havza proje ihalesi yapıldı. Bu senenin 6. ayında planlaması bitecek. Sonra da yapım ihalesi gerçekleştirilip yapımına başlanacak” dedi.

MÜSİAD şildini DSİ 23. Bölge Müdürü Sait Umucu’ya takdim eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, çalışmalarda başarılar dileyip Zonguldak’a derneğe davet etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER