Müsiad ile İş Kur işbirliğinde işadamları bilgilendirildi

MÜSİAD Zonguldak Şubesi,Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde işadamlarına bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Müsiad ile İş Kur işbirliğinde işadamları bilgilendirildi

MÜSİAD Zonguldak Şubesi,Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde işadamlarına bilgilendirme toplantısı düzenledi. Programda ‘İşbaşı Eğitim Programı’ hakkında bilgilendirme yapıldı.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, MÜSİAD üyelerine devletin sağladığı imkanlar konusunda bilgilendirmede bulunma amacıyla böyle bir toplantı tertiplediklerini ifade ederek, katılımlarından dolayı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu’ya teşekkür etti.

MÜSİAD Zonguldak Şubesinin düzenlediği toplantıya katılan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, işverenleri istedikleri zaman bilgilendirebileceklerini, mevzuatları anlatabileceklerini belirtti. İşverenleri yasal hükümlülükler konusunda bilgilendirebileceklerini ifade eden Müdür Demirsu, MÜSİAD Zonguldak Şubesine bilgilendirme ortamı oluşturmasından dolayı teşekkür etti.

Teşvikler konusunda bilgilendirmelerde bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, ‘İşbaşı Eğitim Programı’ hakkında bilgiler verdi. Bu programdan geçen sene bin 800 kişinin faydalandığını belirten Demirsu, bu sene 2 katına çıkarmayı amaçladıklarını ifade etti. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Hakkı Alkan da program konusunda teknik bilgiler verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2016, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER