MÜSİAD’tan saldırıya kınama; “Diz çöktüremeyecekler”

MÜSİAD’tan saldırıya kınama; “Diz çöktüremeyecekler”

MÜSİAD’tan saldırıya kınama; “Diz çöktüremeyecekler”
MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, İstanbul’da dün akşam maçın ardından polise yönelik düzenlenen 38 kişinin şehit, 155 kişinin ise yaralandığı saldırıyı kınarken şehitlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi adına açıklama yapan Başkan Salih Yılmaz, dün akşam Beşiktaş-Bursa Spor maçının ardından polise yönelik saldırının Türk Milletine yapıldığına dikkat çekerek menfur saldırıyı şiddetle kınadı. Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Milletimizin bütünlüğünü bozmak ve ülkemizin geleceğini karartmak amacında olan terör örgütleri dün bir kez daha çirkin yüzünü göstermişlerdir. Maç sonrası binlerce kişinin yoğun olarak bulunduğu anda amacı vatandaşımıza güven ortamı sağlamak olan polisimize hunharca ve kalleşçe saldırı düzenleyen teröristler milyonları yine yasa boğmuştur. Terör örgütleri ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar hangi tuzakları, hangi planları kurarlarsa kursunlar Türkiye’ye ve Türk Milletine diz çöktüremeyeceklerdir. Bundan önceki kalleş saldırılar gibi dün gece yaşanan bu acıdan sonra da milletçe kenetlenerek gerekli yerlere gerekli mesajlar verilecektir. Dün gece düzenlenen hain saldırıda şehit olan Zonguldak Ereğlili Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu ile Kozlu Saka Köyünden Polis Memuru Hasan Bilgin’e ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin ve Zonguldaklıların başı sağ olsun.”
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER