Mustela

Ülkemizde yıllardır eczanelerde satılan Mustela Anne ve Bebek ürünleri annelerin gözdesi olmaya devam ediyor

Mustela

MUSTELA

Muhteşemkokusu ile bebeklerin ve annelerin hafızalarında…

Fiyatı veeşsiz avantajlı peketleri ile de satışında…

Bebeklerinnarin cildini korumak ve özellikle günümüzde vakit sıkıntısı yaşayan çalışan  annelerin bebekleri ile geçirdikleri mutlubakım anlarının kalitesini artırmak için özel olarak geliştirilmiş Mustelaürünleri çocukluk döneminin ilk ürünlerinden.

Mustelamarkası,  kuruluş yıllı olan 1950’liyıllarda, annelerin bebeklerinin hijyeni söz konusu olduğunda sabundan başkaalternatifi olmadığını fark eden Mustela firmasının kurucusu ve bir eczacınıniş birliği ile oluşturmuş. İlk gününden bu güne Mustela bilimsel gelişmeler ve edindiğitecrübeler ışığında formülünü güncelleyen bebek bakım ürünleri ve anne bakımürünleriyle annelerin hayatını kolaylaştırmaya devam etmek olarak misyonunubelirlemiş.

Mustelabebek ürünlerini günlük bakım serisi, banyo serisi, bez değişim serisi vekoruyucu bakım serisi, iyileştirici bakım serisi ve güneş serisi olmak üzere 6başlık altında toplamış. Her biri soruna çözüm odaklı geliştiren bu ürünlermustela bebek bakım seti olarak da avantajlı paketlerle annelere sunulmuş.

Mustelamarkasının özel serilerinden olan iyileştirici bakım serisi narin bebekcildinin karşılaşabileceği tüm olumsuz durumlarda size tedavi imkanı sunuyor.Stelopia ürünleri kuru ve atopik cilt sorunlarında, Stelactiv ürünleriilerlemiş pişik vakalarında, Stelaker ürünleri konak tedavisinde veStelaprotect ürünleri cildi aşırı hassasiyet durumlarında  bebeklerin sıkıntılarını hafifletmek için formülize edilmiştir.

 

Mustelaanne serisi özellikle hamilelik sırasında ve doğumdan sonra anne vücudundaoluşan değişiklikleri en aza indirmeye yardımcı olması amaçlanmış. Bakımlı annelerinen büyük sorunu hamilelik döneminde oluşan çatlaklar ve doğum sonrası vücudundeformasyonudur. adresinden bu Mustela çatlak kremlerini inceleyebilirsiniz. Mustela bu sorunların çözümüne nokta atışı yaparak hemçatlakların oluşumunu önleyici Mustela Stretch Marks Double Action ile hemdeoluşan çatlakların görünümünü gidermeye yardımcı Mustela Stretch MarksIntensive Action ile annelerin tüm dünyada gönlünü kazanmış. 

Sadece Mustelamarkasına özel Mustela Post Partum Body Resturating Gel ile annelerindoğum sonrası vücut sıkılaştırma çabalarının en büyük yardımcısı.

 

Dünyanınher yerinde ve ülkemizde de sadece eczanelerde satışa sunulan Mustela ürünlerieczacılar, dermatoglar ve pediadristlerin her yıl on binlerce kez önerdiği birmarkadır. Dünyanın her yerine yayılmış tedarik ağı ile bu ürünlere ulaşım çokkolaylığı sağlanmıştır.

 

Bulunduğunuzmevkiye yakın bir bayi olmasa bile   Mustela online satış sayfası adresinden  Türkiye’nin her yerineMustela ürünlerini en uygun fiyatlarla tedarik edebilirsiniz.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER