MUTLULUKLARINI PAYLAŞTILAR

MUTLULUKLARINI PAYLAŞTILAR

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesinde Kurulu bulunan Demir Çelik Fabrikalarında (ERDEMİR)’de çalışan CHP Zonguldak Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Yeniköy’ün Anaokulu Öğretmeni olan kızı Esra Yeniköy hayatını Düzce İl Özel İdaresinde İnşaat Mühendisi olarak çalışan Şükrü Emre Esen ile birleştirdi.

Düzce İli Ensar Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreninde davetliler ile yakından ilgilenen Damadın ailesi Nursel, İbrahim Esen çifti ile gelenin ailesi Yaşare-Osman Yeniköy çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Törene CHP Zonguldak Eski Milletvekili Ali Koçal, CHP Eski Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, CHP Eski Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı, CHP 2004 yılı Belediye Başkan Adayı Semih Özkök, Opr. Dr. Recep Erdoğan, Türk Metal Sendikası eski Şube Sekreteri İrfan Güneş, CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Köktürk, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve eşi Hediye Eser, CHP eski İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Külah, Engin Şahin, CHP Eski Ereğli ilçe yönetim kurulu üyeleri Ayben Kırdar, Özkan Kaya, Birsen Vilten, Aşır Yıldırım ile genç çiftin yakın akrabaları ile Erdemir çalışanları katıldı.

Davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenirken, doyumsuz bir gece yaşadılar. Gündem Gazetesi olarak dünya evine giren çifte bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2013, 14:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Varol Hızal
Varol Hızal - 11 yıl Önce

Esra ve Esen çiftine ömür boyu mutluluklar dilerim

SIRADAKİ HABER