Necla Sağlam cinayetinde flaş gelişme

Zonguldak’ta geçtiğimiz Şubat ayında 22 yaşındaki Necla Sağlam’ın boğazının kesilerek öldürülmesi olayıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Necla Sağlam cinayetinde flaş gelişme
Zonguldak’ta geçtiğimiz Şubat ayında 22 yaşındaki Necla Sağlam’ın boğazının kesilerek öldürülmesi olayıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı. 
Geçtiğimiz Şubat ayında 22 yaşındaki Necla Sağlam’ın boğazının kesilerek öldürülmesi olayıyla çalışmalarını sürdüren Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri akşam saatlerinde T.K. (36) adlı şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü ek binasına getirilen T.K.’nın sorgulamaları sürerken, ekipler de bir taraftan alınan arama kararıyla T.K.’nın Acılık Caddesi’ndeki evinde incelemelerde bulundu. İl Emniyet Müdürü Osman Ak da ek binaya gelerek soruşturma hakkında bilgi aldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Emniyet Müdürü Osman Ak, “Gözaltına alınan var mı?” sorusuna “Yorum yok” cevabını verdi. Ak, cinayetin ardından yerel basında çıkan “Müge Anlı gelse çözerdi” şeklindeki haberlere “Müge Anlı’nın gelmesine gerek kalmadı artık” cevabını verdi.

KAN TAHLİLİ İÇİN HASTANEYE GETİRİLDİ

Polisler tarafından gözaltına alınan T.K., akşam saatlerinde Atatürk Devlet Hastanesi ek binasına getirildi. Gündelik işler yaparak geçimini sağladığı öğrenilen T.K.’nın özellikle inşaat, su tesisatı gibi işlerde çalıştığı öğrenildi.
Öte yandan Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda memur olarak görev yapan Necla Sağlam’ın bir süre önce evindeki su tesisatında arıza meydana geldiği öğrenildi.

ÖZEL EKİP İNCELEME YAPTI

24 Şubat 2016 günü ortaya çıkan olayla ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı’ndan gelen 6 kişilik özel ekip, cinayetin işlendiği ev ve bazı mekanlarda inceleme yaptı. Ekiplerin olayda aldıkları parmak izinin sonucuna göre T.K.’yı gözaltına aldığı öğrenildi. Olaydan sonra bir çok kişiyle görüşerek ifadelerine başvuran Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olaydan sonra Necla’nın iş yerindeki arkadaşı K.Y., sevgilisi olduğu iddia edilen S.Ç. ve H.T.’yi gözaltına almıştı. Savcılığa sevk edilen üç kişi sorgulamalarının adli kontrol yöntemiyle serbest bırakılmıştı.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER