Nezami, ALGES´e transfer oldu

Nezami, ALGES´e transfer oldu

Nezami, ALGES´e transfer oldu
Paravolley Türkiye 1. Liginde mücadele eden Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES), Geçen yılın Ankara Başkent Olimpik şampiyonu Mehmet Yılmaz ile Paralimpik Kulübünden milli oyuncu İranlı Ramezan Nandi Nezami, ALGESe transfer oldu.

Anadolu Engelliler Derneği Alaplı Şubesinde düzenlenen imza törenin de konuşan Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut, gelecek yıllarda daha güçlü ve başarılı bir kadro oluşturmak amaçlı takıma yeni oyuncular katmaya devam etmek istediklerini belirtti. Korkut, Mart ayında başlayacak olan Paravolley Türkiye 1inci Liginde şampiyon olmak istediklerini söyledi. Gecen yılın şampiyonu Ankara Başkent Olimpik ve Paralimpik Kulübünde oynayan Mehmet Yılmaz ve İranlı milli oyuncu Ramezan Nandi Nezami transfer ettiklerini söyleyen Korkut, şöyle dedi:

4 yıldır devam eden Paravolley Türkiye 1. Ligine gecen yıl katıldık. İlk yılımızda 10 takım arasından ligi altıncı sırada tamamladık. Bu yıl şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda takımızı güçlendirmek için yüzün üzerinde milli maçı olan bir dönem Erdemir Voleybol formasını giyen Mehmet Yılmazı transfer etti. Yılmaz aktif voleybolu hayatına devam ederken ayak bileklerinden geçirdiği rahatsızlıktan dolayı spor hayatına oturarak voleybol oynayarak devam ediyor. Ayrıca İranlı sporcu Ramezan Nandi Nezamide gecen yılın şampiyonu Ankara Başkent Olimpik ve Paralimpik Kulübünde oynuyordu. Bu iki sporcuyu transfer ederek gücümüze güç kattık. Hedefimiz ligin sonunda şampiyon olmak istiyoruz.

Mehmet Yılmaz ise, Arkadaşlarımızla birlik sonuna kadar mücadele ederek oturarak voleybol ligini şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz dedi. İranlı Ramezan Nandi Nezami, Şampiyonluk yaşamaya geldim ve hep beraber şampiyonluk kupasını kaldıracağız ifadesini kulandı. İmza törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Spor Müdür vekili Cevat Çevik katıldı.
Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2017, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER