Nuxe Brightening Program Leke Giderici Cilt Bakım ürünleri

Yaz ve güneş cildimizde hiperpigmentasyon denilen lekelenmelere sebep olabiliyor. Bu durumun düzeltilmesi için önerilen Nuxe Brightening Program leke tedavisi ürünleri hakkında önemli bilgiler veriyoruz.

Nuxe Brightening Program Leke Giderici Cilt Bakım ürünleri

Nuxe Brightening  Program Cilt Leke Tedavisi Ürünleri

Nuxe
Güneş ve yapay ışık cildimizde melatonindenen renk verici pigment yapımını arttırıyor. Düzensiz ve korumasız ışığa maruz kalan kişilerde, lekelenme tarzında düzensiz alanlar oluşmasına sebep olur. Bu durum özellikle hamilelik döneminde ya da doğum kontrol ilacı kullanılan dönemlerde daha da şiddetli olur.Cilt lekeleriözellikle estetik açıdan rahatsızlık veren kalıcı sorunlar haline dönüşebilirler. Leke oluşumunu önlemek için güneşten koruyucu ürünler , şapka ve güneş gözlüğü kullanmak gerekir. Yine de güneş lekelerine maruz kalmanız durumunda da çaresiz değilsiniz. Leke tedavisi ürünleri oldukça başarılı olabiliyor. Cilt lekerlerinin tedavisi için kullanılan ürünler arasındaNuxe Brightening Prgram Leke tedavisi ürünleri göz çarpıyor. Dermokozmetik formda hazırlanan bu ürünler, özellik paraben ve zararlı koruyucu içermiyorlar. Doğal içerikleri sayesinde de cildinize zarar vermeden, allerji ve hassasiyete sebep olmadan cilt tonunuzu açıyor vecilt lekeleriile savaşıyorlar.


 

 
Nuxe ürünleri ünlü bir Fransız Cilt Bakım markası . Firmanın merkezi Paris. Bu nedenle çoğu zaman Nuxe Paris şeklinde de telafuz ediliyor.  markası özellikle doğal içeriklere, bitkisel cilt bakım ürünlerine, koruyucu ya da yapay renklendirici kullanmadan sağlıklı ürünler üretmeye yönelik çalışmaları ile meşhur. Nuxe cilt bakım ürünlerinde, paraben, apay renlendirici ve yapay parfüm bulunmuyor. Nuxe ürünleri yetkili bayii eczane ve online eczane satış noktalarında bulunabiliyor.
 

 
Nuxe Brigthening Program leke tedavisi ürünleri toplamda 6 parça üründen oluşuyor. Bu ürünlerin 2-3 tanesi ya da tamamı belli bir düzen içerisinde bir arada kullanılabilecek ürünler. Gündüz bakım kremi, gece bakım kremi,Nuxe Brightening Leke Serumu, Nuxe Brightening Program tonik ve temizleme köpüğü ve 30 faktör güneş koruyucu bu serinin üyeleri.

:
Nuxe
Aydınlatıcı yoğun bakım Serumu . Bu bakım serumu içeriğindeki Nuxe Pantentli Beyaz Çiğdem ce C vitamini ile aydınlatıcı etki sağlar. Anında nemlendirir, yatışır ve rahatlar .Ebegümeci, meyankökü ekstreleri ile cilt üzerinde yoğun aydınlatıcı bakım sağlar. 28 günlük kullanım sonrasında cilt tonunun eşitlenmesine ve cildin aydınlanmasına katkı sağlar.


Kullanım: Sabah ve /veya akşam Nuxe Brightening Program Fluide Pretecteur Eclaircissant´tan önce temiz cilde uygulanır.

Leke tedavisinin başarısını etkileyen faktörlerden birisi de cilt temizliğidir. Cİldin temiz berrak ve ölü deriden , fazla keratinden arınmış olması önemlidir. Bu nedenle Nuxe Brightening Program Foam temizleme köpüğü ile leke tedavisini bu şekilde desteklemek gerekir.

Nuxe ürünlerini güvenilir online eczane sitesi www.dermomarket.com´da satılmakta.
Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2013, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER