“O SÜRÜCÜ SAKALLIYDI. TIRAŞ OLUPTA MI GELDİN?

“O SÜRÜCÜ SAKALLIYDI. TIRAŞ OLUPTA MI GELDİN?
gundemeregli.com-Kdz  Ereğli´de  meydana gelen kazada, sürücülerden birinin alkollü olduğu için olay yerinden kaçtığı ve yerine bir başka kişiyi gönderdiği iddiasıyla taraflar arasında tartışma yaşandı.
Samet O. (25) idaresindeki 34 TJ 9454 plakalı otomobil kırmızı ışıkta beklediği sırada arkadan gelen 67 TN 625 plakalı otomobil çarptı. Kazada iki araç hasar görürken polis ekipleri olay yerinde 67 TN 625 plakalı otomobilin sürücüsüne uzun süre ulaşamadı. Kazada aracı hasar gören Samet O. kırmızı ışıkta beklediği sırada arkadan gelen aracın hızla kendisine çarptığını belirtirken, sürücünün alkollü olduğunu, ayakta durmakta zorlandığını ve kazadan sonra olay yerinden kaçtığını iddia etti.
Bir süre sonra olay yerine gelen bir şahıs 67 TN 625 plakalı otomobili kendisinin kullandığını iddia edince, diğer kazazedeler polise kaza sırasında aracı kullanan kişinin o olmadığını söyledi. İsmi alınamayan kişi kaza sırasında 67 TN 625 plakalı araçta kendisinin bulunduğu yönünde ısrarcı olunca, diğer aracın sürücüsü Samet O. kendisine “O sürücü sakallıydı. Tıraş olupta mı geldin?” diye sordu.
Polis, olayı aydınlığa kavuşturmak için iki araç sürücüsünü ve araçta bulunan kişileri karakola götürerek ifadelerine başvurdu.
Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER