Ocakçı: ´´Sizler, Atatürk´ün eserlerinin temel taşısınız´´

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Ocakçı: ´´Sizler, Atatürk´ün eserlerinin temel taşısınız´´

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Bugün, Mustafa Kemalin Samsundatutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadoluda elden ele, gönülden gönül’edolaşmasının 97. yıldönümü.

Bugün 19 Mayıs işgal atındaki birülkenin, kurtuluş mücadelesinde aklının ve yüreğinin özgürleşerek özgürlüğün vedemokrasinin topraklarımıza tohumlandığı gün.

19 Mayıs, sadece Türk Millî kurtuluş hareketininbaşlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler ailesiiçerisinde yerini almasının adıdır. Milletimizin tüm onur ve asaletiyle BüyükÖnder’in rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışınınbaşlangıcıdır.

19 Mayıs, gençlik ve gelecek demektir. Türkgenci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyetinin yılmaz bekçisi, bugün veyarınların tek ve en büyük güvencesidir.
Sevgili gençler,  Siz Türke istiklâl aşkını veren, Fatma anaların, NeneHatunların, Yalnız Efelerin; Siz Ya istiklal ya ölüm diyen: Mehmetlerin,Hasan Tahsinlerin, Seyit Onbaşıların soyundansınız.
Sevgili Gençler, Binlerce şehitvererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan TürkiyeCumhuriyeti sizlere emanettir. Bilmelisiniz ki; Resmi bayramların yasaklanmayaçalışıldığı, terörle toplumun susturulmaya çalışıldığı günler Türkiyesinde, 19Mayısın anlamı daha da büyüyor.

Gençler;Sizler, Atatürkün eserlerinin temel taşısınız.
Gençler, Unutmamalısınız ki;  Sizlereemanet edilen bayrağımız, rengini, siz asil Türk evladının damarlarındaki asilkandan almaktadır. 

19 MayısAtatürk’ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramında, bizler, Ulu Önderimizin bizeemanet ettiği Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak, özgürlük ,demokrasi velaiklik mücadelesinde yerimizi almak için buradayız.

Ulu ÖnderGazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarınıseve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.Sevgili Gençler, Bu gün Ulu Önder’in Samsununvatanperver insanlarını selamlarken taşıdığı duygularla, sizleri selamlar,bayramınızı kutlarım.                                                                     


 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER