ODABAŞ LOKALLERLE BİR ARAYA GELDİ.

ODABAŞ LOKALLERLE BİR ARAYA GELDİ.

gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi 2. yılı ile ilgili Erdemir’deki Temsilci ve lokallerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Odabaş, beraberinde Şube Sekreteri Metin Ercan ve Mali Sekreter Sedat Taşdelen ile birlikte, Büyük Anadolu Ereğli Hotel Nikah Salonu’nda, iş yeri temsilcileri ve lokalleri ile bir araya geldi.

sözleşmenin ikinci yılı ile ilgili gelişmeleri aktaran Odabaş şu görüşlere yer verdi

“Değerli arkadaşlarım, bildiğiniz gibi bu dönem birinci yılını kutladığımız toplu iş sözleşmesinin ikinci yılı çalışmalarına da başlamıştık. Bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na gönderdiğimiz üye yeterlilik sayımızla ilgili belgemiz geldi. Yasal olarak yetki belgemizin de gelmesini bekleyeceğiz. Daha sonra da yine prosedür gereği işveren kanadı ile masaya oturup, ikinci yıl sözleşmemiz üzerinde görüşmeler yapacağız.Bundan önce sizlerle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapmak, varsa fikir ve önerilerini almak istiyoruz. Yapacağımız görüşmenin şimdiden çalışanlarımıza, ailelerine ve Ereğli halkına hayırlı olmasını diliyorum ”dedi.

Odabaş’ın konuşmasının ardından bazı temsilci ve lokaller söz alarak görüş ve önerilerini sundu.Sendika Şube yönetim kurulu üyelerininde katıldığı toplantıda 230 iş yeri lokali hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2013, 07:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER