ODABAŞ TEŞEKKÜR ETTİ…

ODABAŞ TEŞEKKÜR ETTİ…

gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli şube başkanı Yusuf ziya Odabaş “Erdemir ile 25 Temmuz’da imzalanan 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi sonrası sendika yöneticileri olarak son derece mutlu olduklarını belirtti.

Odabaş yayımladığı mesajında “Erdemir ile 25 Temmuz’da imzaladığımız 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi sonrası yaşananların, Erdemir ve başta Ereğli olmak üzere bölgemize olumlu yansımalarını gözlemlemek, sendika yöneticileri olarak bizi son derece mutlu etmiştir.

Sözleşmenin ardından geçen sürede, olumlu yansımaların tarafımıza gerçekleştirilen ziyaretlerle ve aramalarla dile getirilmesi, mutluluğumuzu bir kat daha artırmıştır.

Tabi ki sözleşme sürecinin baş mimarı olan Sayın Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın, genel merkez yönetim kurulu üyelerimiz ve bazı şube başkanlarımızla birlikte ilçemize gelmesi, mutluluğumuzun yanı sıra gurur kaynağımız olmuştur.

Sayın Kavlak, sendikamız tesisi Büyük Anadolu Ereğli Hotel’deki programımızda işçi arkadaşlarımıza hitaben konuşmasında, Erdemir’in, işçimizin ve sendikamızın “BİR NUMARA” olduğunu ve büyüklüğünü bir kez daha vurgulamıştır.

Sayın Genel Başkanımızın bu vurgusunu, işçi üyelerimizde ortaya koydukları performansla adeta bir kez daha tescil etmişlerdir.Sayın Genel Başkanımızın konuşmasında gerek şahsım, gerekse şube yönetim kurulu üyelerimize yönelik övgü dolu sözleri ise çalışma azmimizi ve sendikamıza bağlılığımızı kat kat artırmıştır.Böylesi ortamların yaratılmasında öncülük eden başta Sayın Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’a; Sayın Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer’e; Sayın Genel Sekreterimiz Yücel Yücel’e, Sayın Şube Başkanlarına, programımıza davet ettiğimiz Belediye Başkanı Sayın Aydın Güngör’e, meslek odaları ile sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcilerine…Tabi ki Sayın Kavlak’a ve sendikamıza bağlılıklarını yansıttıkları tablo dolayısıyla Erdemir İşçisi üyelerimize ve gerçekleşen etkinliğimizin kamuoyuna duyurulmasında özveri ile görev yapan basın mensupları ile yayın kuruluşlarına sonsuz teşekkürlerimizi bildiriyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2013, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER