Odabaş´tan MHP´ye ziyaret

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, MHP Ereğli İlçe Yönetimini ziyaret etti.

Odabaş´tan MHP´ye ziyaret

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, MHP Ereğli İlçe Yönetimini ziyaret etti.

Odabaş, ziyarette yaptığı konuşmada, 11. Olağan Genel Kurul’da yeniden MHP ilçe başkanlığına seçilen Talat Şeker ile yönetimini kutlamak için ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde ilçe, bölge ve ülkedeki siyasi hareket için güzel şeyler yapacaklarını düşündüğünü belirten Odabaş, “Bugün bizi kabul ettiği için teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Üstlendikleri görevlerinde ekibiyle beraber başarılar diliyorum. Bölgemiz için iyi şeyler olacağı temennisinde bulunuyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı Şeker ise , Odabaş ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz dileğinde bulunarak, “Ereğlimizin sosyal ve ekonomik yönünde çok büyük söz sahibi olan Türk Metal Sendikası’nın ilçe teşkilatımızı ziyareti, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Başkanıma iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman Ereğli menfaatleri doğrultusunda, Türk Metal veya diğer sivil toplum örgütleri ile iş birliğine, dayanışmaya ve görüş birliğine açığız” diye konuştu.

Bazı parti yöneticileri ile sendika yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Odabaş ile Şeker karşılıklı görüş alış, verişinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 16:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinan
Sinan - 9 yıl Önce

sendikaya teslim olmayan bir mhp kalmıştı onlarda gitti bravo odabaş´a

SIRADAKİ HABER