Ödemeler 2016 yılı bitmeden yapılacak

Ödemeler 2016 yılı bitmeden yapılacak

Ödemeler 2016 yılı bitmeden yapılacak


KOSGEB 50bin TLye kadar sıfır faizli kredi başvurularına rekor sayıda talep oldu.Başvuruda bulunan adaylar KOSGEB kredi ödemelerinin ne zaman yapılacağını merakediyor. Bakan Faruk Özlü KOSGEB ödemeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleriGeliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) 50 bin liralıkSıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği’ne başvurup programdanyararlanma hakkını elde edenlere ödemelerin, 2016 yılı bitmeden yapılacağınıbildirdi.

KOSGEBÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Özlü, 50bin liralık desteğe başvurup, programdan yararlanma hakkını elde edenlere,ödemelerin 2016 yılı bitmeden yapılacağını ifade etti. Ödemelerin, Akbank,Denizbank, Garanti Bankası, Halk Bank, İş Bankası, Finans Bank, VakıfbankveYapı Kredi Bankası ile Kredi Garanti Fonu aracılığıyla yapılacağını bildirenÖzlü, şunları kaydetti:50 bin liralık Sıfır Faizli İşletme Kredisi FaizDesteğini almaya hak kazananlara, ödemeleri belirtilen bankalar aracılığıyla2016 bütçesinden yapılacak. Yani KOBİlerimiz yıl bitmeden 50 bin liralıkdesteklerini alabilecekler. Destek programına başvuramayan ya da başvurupyararlanma hakkını elde edemeyenler de üzülmesin, 2017 yılı bütçesinden KOBİlerimizeyönelik benzer bir uygulama yapılacak.

ZONGULDAKİL GENELİNDE 2 BİN 850 BAŞVURU

Öte yandan KOSGEB50 Bin liralık sıfır faizli işletme kredisi faiz desteği başvurularınaZonguldak İl genelinde 2 Bin 850 başvuru yapıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER