OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM

OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM
gundemeregli.com-Zonguldak’ta, opera bölümünü bitirdikten sonra lokantada çorba doldurarak opera söyleyen genç, katıldığı ses yarışmasında Türkiye’nin ilgi odağı oldu.
Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Bölümü’nden mezun olan 26 yaşındaki Hasan Doğru, katıldığı “O Ses Türkiye” adlı ses yarışmasında dört jüri üyesini etkilemeyi başardı. Arkadaşlarının ısrarlarının ardından yarışmaya katılan genç, yarışmadaki sempatisi ile Türkiye’nin ilgi odağı oldu.
Sosyal paylaşım sitelerinde üst sıralara çıkan Hasan Doğru’nun babası Davut Doğru, oğlu ile gurur duyduğunu söyledi. Oğlunun mezun olduktan sonra, Kozlu beldesinde kendilerine ait lokantada çorba doldurarak opera söylediğini anlatan Davut Doğru, şöyle dedi: “Çorbayı servise hazırlar verirdi. Kasada hesap alırdı. Gerekirse garsonluk yapıyordu. Onun işi çorba verip, temizlik işine yardımcı olmaktı. İki kardeşler. Konservatuara gitmeden önce tiyatro yapıyordu. İki seneye aşkın tiyatro yaptı. Sonra konservatuarı kazandı. Hem konservatuar, tiyatro bir de bize yardımcı oluyordu. Mezun olduktan sonra tiyatro provalarına gidiyordu. Genelde Devlet Opera, Koro bölümlerine girmeye çalışıyordu.”

“OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM”
Oğluyla gurur duyduğunu ifade eden baba Davut Doğru, sözlerini şöyle sürdürdü: “Böyle bir evlat yetiştirdiğimiz için gurur duyduk. Telefonlarımız kilitlendi. Televizyondaki programı bile doğru düzgün seyredemedik. Programdan sonra görüşüp tebrik ettim. Kendisi şu an İstanbul’da. Çoluk, çocuğumuz için çalışıyoruz. Benden ne kadar destek istiyorsa elimden geldiğince vermeye çalışacağım. Jüri üyelerinin görüşü ve yeteneğine bağlı ama ilerlemesini Allah’tan niyaz ediyorum.”
Hasan Doğru ile aynı lokantada çalışan Salih Ercan ise “Ben yarışmaya çıkacağını arkadaşından öğrendim. Biz çok sevindik. Sürpriz oldu. Burada her akşam şarkı söylüyordu. Çok farklı yeteneği var. Her alanda şarkı söyler. Öyle bir çocuk” dedi.
Öte yandan Hasan Doğru’nun, 12 Haziran 2011 tarihinde Eskişehir’den bağımsız milletvekili olan Ahmet Yılmaz için seçim şarkısı hazırladığı ortaya çıktı.
Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2013, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER