ÖĞRENCİ SERVİSİ TRENLE ÇARPIŞTI

Zonguldak´ta hemzemin geçitinde öğrenci servisi trenin altında kalarak metrecelerce sürüklendi.

ÖĞRENCİ SERVİSİ TRENLE ÇARPIŞTI
gundemeregli.com-Zonguldak’ta hemzemin geçitte trenle çarpışan öğrenci servisi metrelerce sürüklendi. Kazada servis şoförü ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza saat 17.30 sıralarında Asma Mahallesi’ndeki hemzemin geçitte meydana geldi. Erkan A. (35) yönetiminde 67 EA 256 plakalı öğrenci servisi hemzemin geçitten karşıya geçmek istedi. Kadir M. ile Ramazan E. idaresindeki yük treniyle çarpıştı. Yol üzerindeki hemzemin geçitte otomatik bariyer sistemin olmaması nedeniyle trenin geldiğini fark edemeyen sürücü Erkan A. trenin çarpması sonucu aracıyla birlikte metrelerce sürüklenerek tren köprüsünün ortasında durabildi.
Kaza sonucu ağır yaralanan Erkan A. olay yerine gelen 112 ekiplerince Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrası yolun kapanmasına neden olan tren vagonları saatlerce trafik akışını engelledi. Ağır yaralanan sürücünün ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kaza sonrası olay yerine gelen Asma Mahallesi Muhtarı Gürbüz Kuğu, Otomatik bariyer olsa bu kaza olmaz. Şoför dalgın olabilir. Ben de şoförüm. Ben bu işe karşıyım. Allah´a çok şükürler olsun ki minibüsün içerisinde kimse yoktu. Bariyer konulmasını istiyoruz dedi.
Görgü tanıkları ise, Arada ileriden geliyordu, ama yavaştı. Tren geldiği gibi arabayı götürdü. Burada bariyerler olsaydı, bu kaza olmazdı. Allah göstermesin içerisinde çocuk yoktu. Servis aracında çocuklar olsaydı kazanın hesabını kim verecekti? diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2013, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER