Öğretmenler günü törenle kutlandı

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde 24 Kasım öğretmenler günü düzenlenen törenle kutlandı.

Öğretmenler günü törenle kutlandı
Kdz. Ereğli’de 24 Kasım öğretmenler günü düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk anıtı önünde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Tören Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından son buldu.

“ÖĞRETMENLER YILDA BİR KEZ DEĞİL, HER ZAMAN HATIRLANMALI”

Burada,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gazetecilere açıklamalarda bulunan Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, öğretmenleri yılda bir gün değil her zaman hatırladıklarını söyledi. Korkmaz konuşmasında şunları söyledi; “24 Kasım öğretmenler günü geleceğimizin mimarı çocuklarımızı yetiştirecek öğretmenlerimiz fedakârca çalışıyor. Tabi biz öğretmenlerimizi yılda bir defa hatırlamak istemiyoruz. Sene içerisinde değişik etkinlikler yapmamıza rağmen öğretmenler günü olarak kabul edilen 24 Kasım öğretmenler gününde de öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Hepsine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

“KAYMAKAM ÇAY’A ZİYARET”

Anıt önündeki törenin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ve Okul müdürleri İlçe Kaymakamı İbrahim Çay’ı ziyaret etti.

Eğitime vermiş olduğu desteklerinden dolayı Kaymakam Çay’a okul müdürleri adına Teşekkür eden Korkmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi;”Ereğli’de eğitim çıtasını 1 adım daha yükseltmek adına fedakârca emek sarf eden öğretmenlerimizin,Öğretmenler günü’nü kutluyoruz, Öğretmenlerimizi temsilen okul müdürlerimizle sizleri eğitme verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz, Bu yıl yapılan okul faaliyetlerinden, tadilatlardan ve benzeri çalışmalardan anlaşılacağı üzere eğitimde son bir yıldır eğitimde yoğun çalışma süreci geçiyor, Tabiî ki fiziki mekânın yanında okul müdürümüz ve öğretmen arkadaşlarımız da eğitim anlamında kaliteyi yükseltmek adına çaba serf ediyorlar. Bu vesile ile tekrar teşekkür ediyoruz ”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Çay,Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başladığı konuşmasında ; “Allah birlik beraberlik içerisinde herkesin gönlüne göre böyle nice güzel kutlamayı nasip etsin,Başta ulu Önder Atatürk ve Öğretmenlik görevinde şehit olmuş, ebediyete intikal etmiş, gazi olmuş ve şu anda görevini devam ettiren bütün Öğretmenlerimizi başta kendi öğretmenlerimde olmak üzere saygı ve sevgi ile anıyorum, Rahmetli olanlara Allah yattıkları yerde cennetlerini mekân etsin emekli olanlara ve şu anda sizlere Allah uzun ömür versin her şey gönlünüze göre olsun” dedi.Kaymakam çay daha sonra Ereğlide 5.yılının olduğunu ve bu süre içerisinde Milli eğitim müdürlüğünün ve öğretmenlerin desteği ile çok iyi çalışmaların yapıldığını vurgulayan Kaymakam Çay, okullarda yapılan ve yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi.

İlçe Mili Eğitim Müdürü Numan Korkmaz 24 Kasım Öğretmenler günü anısına Kaymakam Çay’a eğitime vermiş olduğu destelerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER