Olayı ben yapmadım, tahliyemi istiyorum

7 yıl önce 3.5 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç´ın boğazı kesilerek öldürülmüş halde çöp konteynerinde bulunmasının ardından küçük kızı öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık Fatma K., tahliyesini istedi.

Olayı ben yapmadım, tahliyemi istiyorum
Zonguldak´ta, 7 yıl önce 3.5 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç´ın boğazı kesilerek öldürülmüş halde çöp konteynerinde bulunmasının ardından küçük kızı öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık Fatma K., tahliyesini istedi. 
TTK´da çalışan Ali Osman Cinkılıç ve Ferdane Cinkılıç çiftinin kızları Sümeyye Cinkılıç, 7 yıl önce mahallelerindeki bir çöp konteynerinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. 3.5 yaşındaki küçük kızın öldürülmesiyle ilgili olarak komşuları Fatma K. tutuklandı. Tutuklu yargılanan Fatma K., savunmasında olayla alakasının olmadığını söyledi. Olayın en başından bu yana suçsuz olduğunu söyleyen Fatma K., Olayı ben yapmadım. Tahliyemi talep ediyorum dedi.
Mahkeme heyeti ise tahliye talebini reddederek duruşmayı başka bir tarihe erteledi. Küçük kızın öldürülmesiyle ilgili olarak aileden 5 bin lira fidye istendiğine ilişkin not delil olarak kabul edilmiş ve Fatma K.´nin el yazısı benzerlik gösterdiği gerekçesiyle kuvvetli suç şüphesiyle tutuklanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER