Önemli Bir Bölüm Daha Açıldı

Önemli Bir Bölüm Daha Açıldı

Önemli Bir Bölüm Daha Açıldı

Bülent EcevitÜniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu bünyesinde Asansör Teknolojileri Bölümüve bu bölüme bağlı olarak Asansör Teknolojileri programı açılması YÖKtarafından onaylandı. Son bir yıl içinde çok önemli yatırımların yapıldığıAlaplı MYO’da açılan bölümle birlikte meslek yüksekokulunda açılan bölüm sayısıon yediye yükselmiş oldu.

RektörÖzer: “Asansör Teknolojileri Bölümünde inovasyon, güvenlik ve enerjiverimliliği konularına uygun bir eğitim için her türlü desteği sunacağız”

Ülkemizde son yıllardaartan teknoloji talepleri doğrultusunda asansör teknolojilerinde de önemli birtalebin olduğunu belirten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer Alaplı MYO’daaçılan bölüm ve programla ilgili şunları söyledi: “Son yıllarda diğerkampüslerimizde olduğu gibi Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda da önemli yatırımlargerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar doğrultusunda ülkemizde ihtiyaçduyulan alanlarda insan kaynağını yetiştirecek bölüm ve programlar da açıyoruz.Son olarak açtığımız Asansör Teknolojileri Bölümü ve bu bölüme bağlı olarakAsansör Teknolojileri programı ülkemizde çok önemli işlev görecek bölüm veprogramlarımızdandır. Ülkemizde artan teknoloji ihtiyacına paralel olarakasansör teknolojilerinde de ciddi bir talep ortaya çıkmıştır. Talebin artması ile birlikte ortaya çıkansorunların azaltılması ve önleyici tedbirlerin alınması konusunda eğitimkurumlarına önemli görevler düşmektedir. Son yıllarda sektörde inovasyon,güvenlik ve enerji verimliliği kavramları öne plana çıkmıştır. Açtığımız AsansörTeknolojileri Bölümünde inovasyon, güvenlik ve enerji verimliliği konularınauygun bir eğitim için her türlü desteği sunacağız. Ben açılan bölümünÜniversitemize, Zonguldak’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bölüm veprogramların açılmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER