Önemli bir proje için hazırlanıyor

Kdz. Ereğli Kent Konseyi ve Kdz. Ereğli Fotoğraf Amatörleri Derneği işbirliği ile

Önemli bir proje için hazırlanıyor

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Turizm, Tarih ve Yöresel Ürünler Çalışma Grubu, bu yıl sürdürdüğü Kdz. Ereğli’nin Turizm Potansiyelinin Ortaya Çıkarılması çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Ölüce Deniz Feneri Gezisi ardından, Kdz. Ereğli Fotoğraf Amatörleri Derneği ile işbirliği ile Ocak ayında önemli bir proje için hazırlanıyor.

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların daha önce çektikleri yada çekecekleri fotoğraflarla katılabilecekleri, Kdz. Ereğli’nin kültürel, tarihi ve turizm alanındaki tüm güzelliklerini gözler önüne sermeyi planlayan Fotoğraflarla Ereğli sergisinde yer almak isteyenler en geç 02 Ocak.2015 Cuma Saat: 17.00’ye kadar Kent Konseyine başvuru yapmış olması gerekiyor. Proje için başvuru başlangıç tarihi yayına girecek olan
http://www.fotograflarlaeregli.com/ internet sitesinde sergi şartnamesi ve diğer ayrıntılar yer alması, aynı zamanda sosyal medya üzerinden de duyurular gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.Sergi ile ilgili takvim şu şekildedir;
Fotoğraf Kabulü Başlangıç Tarihi: 08.Aralık.2014 Pazartesi
Son Katılım Tarihi: 02.Ocak.2015 Cuma Saat: 17.00
Değerlendirme Toplantısı: 03.Ocak.2015 Cumartesi
Sonuç Bildirimi: 08 Ocak 2015 Çarşamba
Sergi Açılışı: 19 Ocak Pazartesi Saat: 17.00Sergi kapsamında rumuzlar ile yapılacak başvuruların ardından katılacak olan fotoğraflar seçici kurul tarafından değerlendirilecek ve ardından 50 adet fotoğraf sergilemeye hak kazanacak. Bunun dışında değerlendirmeden geçen tüm çalışmalar aynı gün sergi salonunda ziyaretçilere sunulacak” dedi.


Diğer yandan Fotoğraflarla Ereğli projesi kapsamında görev alacak Seçici Kurulda; Hüseyin Engin Öztabak (KEFSAD Onur Üyesi), Cemil R. Baykal (KEFSAD Kurucu Üyesi, KEAL Resim Öğretmeni), Sevinç Yıldız Tanan (Erdemir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni), Noyan Keskin, (Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı) ve Aykut Ateş (Kdz. Ereğli Kent Konseyi Turizm, Tarih ve Yöresel Ürünler Çalışma Grubu Başkanı) yer aldığı belirtildi.

Konu ile ilgili Ayrıntılı bilgi için Kdz. Ereğli Kent Konseyinden Çağrı Ünlü ile (0372) 3331379 telefondan iletişime geçilebileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER