OPERASYONDA 2.DALGA ;5 TUTUKLAMA

OPERASYONDA 2.DALGA ;5 TUTUKLAMA
gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde geçtiğimiz Şubat ayında yapılan ve 11 kişinin tutuklandığı uyuşturucu operasyonunun ikinci dalgasında farklı illerde bulunan 5 kişi daha tutuklandı.
Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerinin 2013 yılının Ekim ayında başlattığı uyuşturucu operasyonlarında şu ana kadar toplam 26 kişi tutuklandı.
Geçtiğimiz Şubat ayında aralarında lise öğrencilerinin de bulunduğu sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen KOM ekipleri 20 kişiyi gözaltına almıştı. Gözaltına alınanlardan biri savcılık sorgusunun ardından, 8 kişi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış ve 11 kişide tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Soruşturmayı derinleştiren KOM ekipleri önceki gün ikinci dalga operasyonu da gerçekleştirdi. KOM ekipleri Burdur, Manisa, Erzincan, Elazığ ve Hatay’da vatani görevini yapan yada çalışan 5 kişinin ev ve iş yerlerine operasyon düzenledi. İkinci dalga operasyonda gözaltına alınan İ.G, B.Ö, Y.D, T.E ve A.K çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
KOM ekiplerinin ilçe genelinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik operasyonları sürdüreceği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER