ÖREN´E HİZMET ATAĞI...

ÖREN´E HİZMET ATAĞI...

gundemeregli.com-Ereğli İlçesine bağlı Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Posbıyık, Korubaşı Mahallesinin ardından Ören Mahallesinde de incelemelerde bulundu. Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Posbıyık, çocuklara da oyuncak dağıttı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçeye bağlı Ören Mahallesine 1 milyon 350 bin liralık kanalizasyon ve su hattı yaptıklarını belirterek, bu çalışmaların ardından parke ve asfalt çalışmasının yapılacağının müjdesini verdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ören mahallesi sakinleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi ve incelemelerde bulundu.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Özkan Özyağcılar, Nesih Anıl,  daire müdürleri ile birlikte Ören Mahallesi Muhtarı Halil Sezer ve mahalle halkı tarafından düzenlenen kahvaltı teşekkür toplantısına katılan Posbıyık burada büyük ilgi gördü.

Bize bu ortamı hazırlayan muhtarlarımıza azalarımıza hepsine Allah razı olsun diliyorum. Ören köyünde alt yapı hamlesi başlattık. Burası Yeni mahallelerimizden biri, Alt yapı sorunu vardı. Bu sorunları çözdük. Yollar içinde parke ve asfalt çalışmasını bu yıl yapacağız. Ekiplerimiz ile birlikte muhtarlarımız ile birlikte tüm mahallelerimizde hizmet yarışına girdik. Faydalı hizmetler yaptık. Bunu Muhtarların teveccühlerinden anlıyoruz. Bütün daire müdürlerimiz, başkan yardımcılarımız muhtarlardan gelen talepleri emir kabul ediyor. Bana bile sormadan gereğini yerine getiriyorlar. Çünkü benim talimatın bu yönde.  Hep birlikte elimizden gelen tüm gayreti gösterip mutlu etmeye çalışıyoruz.  Çalışmalara son sürat devam ediyoruz. Tüm mahallerimize her türlü çalışmayı yapıyoruz.  Bugün kent merkezinde ne varsa aynı işlemi orada yapıyoruz.  Siyaset önemli değil. Bizim biçin hizmet önemli. 

Müthiş bir çalışmanın içersindeyiz. Kestaneci Köyünde 22 dönüm orman arazisinde havuzlu, hayvanat bahçeli,      Herkes oraya çıkacak. Bakanlıktan memurlar gelirse,   

 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2013, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER