Ormanlı halkından Çaturoğlu’na anlamlı plaket

Ormanlı halkından Çaturoğlu’na anlamlı plaket

Ormanlı halkından Çaturoğlu’na anlamlı plaket

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, TOKİ evlerinin tanıtım töreni için gittiği Osmanlı’da coşkuyla karşılandı. Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol tarafından Çaturoğlu ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır’a birer plaket takdim edilirken, törende TOKİ’nin Osmanlı’ya yapacağı 100 konut içinde düğmeye basılmış oldu.

ADETA ÇIKARTMA YAPTI

Kalabalık bir partili grubu ile seçim sonrasında ilk belde ziyaretini Ormanlı’ya yapan Çaturoğlu adeta beldeye çıkartma yaptı. Son genel seçimlerde AK Parti’ye yüzde 73 oranında oy veren yöre halkı yoğun ilgi gösterdiği Çaturoğlu, önce AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün’ü makamında ziyaret etti, ardından Ormanlı Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Bayram Başol ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

500’Ü AŞKIN VATANDAŞ TÖRENE KATILDI

Buradan belediyede hazır bulunan kalabalık partili grubu ile Beldeye Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan 100 adet toplu konutun tanıtım töreninin düzenleneceği Belediye aile çay bahçesine geçen Çaturoğlu 500’ü aşkın vatandaşın katıldığı törende önemli açıklamalarda bulundu. Çaturoğlu, Ormanlı’nın 1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti’ye yüzde 73 oranında oy veren Ormanlı halkına teşekkür ederek, hizmetlerin aralıksız olarak devam edeceğini kaydetti.

ÇATUROĞLU’NA BÜYÜK İLGİ

100 Konutluk TOKİ evlerinin Ormanlı halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Çaturoğlu’nun sözleri sık sık alkışlarla kesildi.

Söz konusu projenin ön taleplerin alınmasıyla sürecin kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Çaturoğlu şunları söyledi:“Buraya yapılacak 100 konuttan 50 tanesinden emekli vatandaşlarımız yararlanacak. Kalan 50 konut için diğer talepler değerlendirilecek. Daha Ormanlı’ya büyük hizmetler yapacağız. Bizim Ankara’da görevimiz bu. Bakanlıkları, Genel Müdürlükleri kapı kapı aşındıracağız. Buraya hizmetleri getireceğiz.

TOKİ ÇOK GÜÇLÜ

Yaptığımız köprüyü görüyorsunuz. Belediyemiz ile teşkilatımız ile bizler uyumlu çalışarak, Ormanlı halkının hak ettiği tüm hizmetleri gerçekleştireceğiz. Bugün burada çok anlamlı bir hizmet için toplandık. Kaliteli evler buralarda yapılarak vatandaşlarımız sıcacık evlerine kavuşacaklar. TOKİ’miz gerçekten çok güçlü, arsa olsun talep olsun ne isterseniz yaparız.“

Yapılan konuşmaların ardından Ormanlı Belediye Başkanı Başol, Çaturoğlu’nun Ormanlı’ya TOKİ evlerini kazandırmasının yanı sıra Ankara’da her konuda kendisine sahip çıkması sebebiyle plaket takdim etti.

Başol bir plakette Çakır’a takdim ederken, Çaturoğlu’na ve Çakır’a Ormanlı’ya verdikleri önemden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 07:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER