Ormanlı PTT şube binasında inceleme

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İlçeye bağlı Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve belde de yeni hizmete giren PTT binasında Kurum Müdürü Yunus Bal ile bir araya geldi.

Ormanlı PTT şube binasında inceleme

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İlçeye bağlı Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve belde de yeni hizmete giren PTT binasında Kurum Müdürü Yunus Bal ile bir araya geldi.

Haftalık ziyaretler kapsamın da Kdz. Ereğli ve beldelerinde beraberinde AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte çeşitli, ziyaret, inceleme ve temaslarda bulunmaya devam eden AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır’ın bu haftaki durağı Ormanlı beldesiydi.

PTT BİNASINI GEZDİ.

Burada ilk önce Ormanlı PTT geçici hizmet binasında Şube Müdürü Yunus Bal ile görüşen Çakır, Bal’a yeni hizmet binasının kısa süre içinde tamamlanacağını hatırlatarak, şimdiden hayırlı-uğurlu olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Çakır, merkezi hükümetin bölgeye yatımlarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydederek, “Ormanlı ‘ya yapılan hizmetler ortada, beldelerimiz artık AK Parti iktidarı ile büyük, farklı, değişik, hizmetler almaya başladı. Bu hizmetler vatandaşlarımız tarafından yakından takip ediliyor ve takdir ediliyor.

Bizlerde tamamlanmak üzerine olan yeni PTT binasının buraya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ormanlı ‘ya yakışır bir bina ortaya çıktı ve Ormanlımıza hizmet etmeye kısa süre içinde başlayacak.” ifadelerini kullandı.

BAL TEŞEKKÜR ETTİ.

PTT Şube Müdürü Bal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, PPT şubesinin şimdilik geçici yerine olduğunu yalnız kısa süre içinde yeni binasında taşınacağını söyledi. Bal ayrıca, beldede vatandaşların istek ve taleplerine en hızlı şekilde cevap vermeye başladığını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından inşaatı bitme aşamasına gelen yeni hizmet binasını gezen Çakır, Şube Müdürü Bal’dan bina ve yapılan son çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

BAŞOL’U DA ZİYARET ETTİ

PTT ziyaretinin ardından Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol’u da ziyaret eden, Çakır, Başol ile karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu.

Başol’dan belediye ve belde de yapılan çalışmalar hakkında bilgi de alan Çakır, sorunların çözümü noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.

Burada yaklaşık iki saat kalan Çakır, gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerin ardından beldeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER