ÖRNEK ANNE...

ÖRNEK ANNE...
gundemeregli.com-Zonguldak’ta yaşayan 30 Yaşındaki Gülsemin Kurtulcuk simit satarak hasta kocasına ve 5 çocuğuna bakıyor.
Zonguldak’ta Evli ve 5 çocuk babası Kemal Kurtulcuk yaklaşık 1.5 ay öncesine kadar simit satarak ailesini geçindirmeye çalışıyorken midesinden rahatsızlandı ve çalışamaz duruma geldi. Kemal Kurtulcuk’un rahatsızlığı nedeni ile çalışamaz duruma gelmesi aileyi zor durumda bıraktı. Bunun üzerine eşinin sağlında ev kadınlığı yapan Gülsemin Kurtulcuk simit tezgahının başına geçerek Kocası Kemal ve 5 çocuğunu geçindirmeye çalışıyor.
Eşinin rahatsızlığı nedeni ile çalışamaz duruma geldiği için simit tezgahının başına geçen Gülsemin Kurtulcuk sabah erkenden açtığı tezgahında sattığı simitler ile 2 yaşındaki Sudenaza ,3 yaşındaki Berat’a, 5 yaşındaki Mustafa’ya 6 yaşındaki Rabia ya 8 yaşında ki Ramazan’a ve Hasta kocası Kemal’e bakarak fedakarlık örneği sergiliyor.
Eşinin hastalığı nedeniyle çalışamamasının aileyi zor durumda bırakması ve tek geçim kaynaklarının olması nedeniyle simit tezgahının başına geçmek zorunda kalan Gülsemin Kurtulcuk:” 3 aydır eşimin rahatsızlığı nedeniyle tezgahı ben açıyorum. Ben ev hanımıydım çocuklarıma bakıyordum eşimin rahatsızlanınca tezgahı ben açmak zorunda kaldım. Eşim tedavi görüyor, kazancım evi geçindirmeye yetmiyor, eşimin tedavisi ve çocuklarımın bakımı beni çok zorluyor bu yüzden yardım bekliyorum dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2013, 06:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER