Örnek Başkan, 20 yılda yapılmayını yaptı

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 20 yılda yapılamayan hizmeti biz 20 ayda yaparak Zonguldak’ta parmakla gösterilen belediye haline geldiklerini ifade etti.

Örnek Başkan, 20 yılda yapılmayını yaptı
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 20 yılda yapılamayan hizmeti biz 20 ayda yaparak Zonguldak’ta parmakla gösterilen belediye haline geldiklerini ifade etti.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, yaptığı açıklamada, geride kalan 20 ayda her mahalleye her sokağa eşit şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, 2016 yılında 16 büyük proje ile hizmete devam edeceklerini belirtti.
Alaplı’nın artık kendi öz kimliğine kavuşacağını vurgulayan Tekin, şunları söyledi:
“Kendi partimizdeki arkadaşlar bile bizim Belediye seçimlerini alacağımıza inanmıyorlardı. Ama biz çok güzel çalışma yaparak seçimi aldık. Kadın kollarımız 7 bin tane konuta tek, tek gitti. Partimizde genç yok diyorlar pırıl, pırıl gençlerimiz var her şey yavaş, yavaş olacak. Kahvehane köşesinde konuşuldu mu insanlar farklı oluyor. Parti kahve köşesindeki dedikodularla yönetilmez. Herkes gelecek partide hizmetini görevini yapacak ondan sonra konuşacak. Biz kendi kendimizle kavga etmekten vatandaşlara giderek kendimizi anlatamıyoruz. Biz bir birimizi beğenmiyoruz. Önce bir birimizi seveceğiz ve beğeneceğiz. Birbirlerimize saygı duyacağız. Eğer biz birbirimizi sevmezsek dışarıdaki insanlarda bizi sevmez. Biz Belediyede 20 yıldır yapılamayanı 20 ayda yaptık. Tüm mahallelerde her bölgede muazzam bir çalışma var. Dolgu alanı gidin bakın neler yaptık. Zonguldak’ta Alaplı Belediyesi konuşuluyor. Biz gecemizi gündüzüme kattık. Gecen kış bir tek Alaplı’da okullar kapanmadı. Denizden su çektik, yoldaki karı deniz suyu ile yıkadık. Bir tane mahalle yolu kapanmadı. Biz yılmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.

2016’DA 16 BÜYÜK PROJE
Halka verilen tüm sözleri yerine getirmek için gerekli gayreti gösterdiklerini anlatan Tekin, “2016 yılında 16 büyük projemiz olacak. Verdiğimiz tüm sözleri yapacağız. Ben her gün İlçe başkanımızla beraberimiz partideyiz. Mahallelerde devam eden çalışmaları İlçe Başkanımla takip ediyoruz. Partililerimiz partiye gelsinler belediyenin çalışmalarını takip etsinler. Bölgenin en güze Atatürk anıtını yaptık. Önümüzdeki yıl dolgu alanı kısmetse biteceğiz. Karşıyaka çok güzel çalışmamız var. Sitelerin her bölgesinde her sokağında çalışmalarımız var. Alaplı insanların bile aklına gelmeyecek projeler yapıyoruz. Sokağa çıktığımız zaman insanlar bizi sevgiyle karşılıyorlar. Ben her gün bir mahalledeyim. Sahadan ayrılmıyorum. Mahallede yapılan çalışma bitesiye kadar takip ediyorum. Bizim tek sevdamız Alaplı dedik öyle yola çıktık. İlçemizi daha yaşana bilir bir hale getireceğiz. İnsanlarımızı artık gezmeye için Ereğli’ye göndermiyoruz. İnsanlar artık Alaplı’da geziyor. Alaplı eski öz kimliğine tekrar kavuşacak. Ereğli’de ne varsa hepsi Alaplımız´da olacak” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2015, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER