ÖRNEK DERNEK,YİNE ÖRNEK OLDU

ÖRNEK DERNEK,YİNE  ÖRNEK OLDU
gundemeregli.com-
Kdz Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Beşiktaş taraftarları Derneği 40 çocuğu sünnet ettirerek çeşitli hediyeler dağıttı.
Beşiktaş taraftarları derneği bu yıl 2. Kez sünnet şöleni düzenleyerek 40 çocuğu sünnet ettirdi. Ereğli Belediyesi traktörü ile şehir turu atan çocuklar daha sonra amfi tiyatroda kendileri için düzenlenen eğlenceye katıldılar.
Amfi tiyatroda ki etkinliğe Alaplı Kaymakamı ve aynı zaman da Beşiktaş Kongre üyesi olan Yıldıray Malğaç, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Karadeniz bölge ve Garnizon komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, CHP ilçe yönetimi, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon spor derneklerinin başkan ve üyeleri katıldı.
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, 2. Kez düzenledikleri sünnet şöleninde 40 çocuğu sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Adik, 2 senden bu yana sünnet şöleni yapıyoruz. Gerçekten çok zahmetli bir iş. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada 40 çocuğumuzun sünnet şölenin de bir araya geldik. Bugün sünnetleri gören ailelerin damatlıklarını da görmelerini temenni ediyorum dedi.
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise yaptığı konuşmasında Beşiktaş taraftarları derneğinin Ereğli’de düzenlediği etkinliklerle dernekçilik anlamında herkese örnek olduğunu söyledi
Yapılan sünnet duasının ardından sahneye çıkarılan çocuklar müzik eşliğinde aileleri ile birlikte eğlenceli dakikalar geçirdiler. Sünnet pastasının kesilmesinin ardından çocuklara bisiklet, futbol topu ve saatten oluşan hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi. Şölende ayrıca davetlilere yemek ikramı yapıldı.
Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2013, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER