Örnek teşkil etti, Saray’a davet edildi

Örnek teşkil etti, Saray’a davet edildi

Örnek teşkil etti, Saray’a davet edildi

Zonguldak’ınAlaplı ilçesi Devlet Hastanesinde, oruçlu vatandaşların mesai saatlerindepoliklinikten faydalanmakta yaşadığı zorluklar nedeniyle gönüllü olarakiftardan sonra hastalara poliklinik hizmeti vererek örnek teşkil eden BaşhekimGenel Cerrah Uzmanı Ozan Özlücan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ındavetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki iftar programına katılacak.

Alaplı ilçesinde 2011 yılından bu yana görevyapan Genel Cerrah Uzmanı Ozan Özlücan 13 Nisan 2016 tarihinde Başhekimlikgörevine başlamasının ardından çok önemli hizmetlere imza attı. Bu süre içinde Alaplı Devlet Hastanesinedijital röntgen cihazı kazandıran Özlücan,ilçede çok nadir yapılan böbrek taşı ameliyatlarını gerçekleştirerek hastane deçok başarılı ameliyatların yapıldığı imajını da kazandırmış oldu. Son olarak Özlücan’ınRamazan ayı dolayısıyla oruçluvatandaşların mesai saatlerinde poliklinikten faydalanmakta yaşadığı zorluklarnedeniyle gönüllü olarak iftardan sonra hastalara akşam 21.00 ve 00.00saatlerinde poliklinik hizmeti vermesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ındikkatini çekti. Özlücan’ın başlattığı bu uygulamanın Türkiye genelinde modelolarak gösterildiği belirtilirken Ozan Özlücan bu akşam Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki iftarprogramına katılacak.

Özlücan’ınbu akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki iftar programına katılmasıdolayısıyla Alaplı halkına bu akşam içinpoliklinik hizmeti veremeyeceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER