OSB YOLUNDA KAZA

OSB YOLUNDA KAZA
gundemeregli.com-Beyköy OSB yolunda meydana gelen kazada 1kişi yaralandı. Keskin virajda kamyon ve minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz yola büyük tepki gösterdi.
OSB yolunda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Daha öncede birçok kez kazaların yaşandığı dar yolda meydana gelen kazada, Mehmet K. idaresindeki minibüs ile Hüseyin D. idaresindeki kamyon kafa kafaya çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü Mehmet K. çarpışmanın etkisi ile aracında sıkışırken, yaralı sürücü kaza kırım ekipleri tarafından çıkarıldı.
Kaza sonrası olay yerine gelen Düzce Kamyoncular Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz yolun dar olmasına tepki göstererek “Dünyanın hiçbir yerinde böyle OSB yolu bulamazsınız. Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. Bu yolun yapılması lazım. Şurada vatandaş 2 metre yerinden fedakarlık edemiyor. İki tane araba geçemiyor. Ya kanala düşecek ya da geçmek zorunda. Bir an önce valilik tarafından önleminin alınması lazım. OSB yapacaksanız önce yolunu yapın” dedi.
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 07:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER