Oto korkuluk ve bariyer montaj çalışmaları sürüyor

Bazı mahalle yollarının kenarlarına yapılan 7 kilometrelik Oto Korkuluk ve Bariyer Montajına başlayan Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin bu uygulamasından mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri çok memnun.

Oto korkuluk ve bariyer montaj çalışmaları sürüyor

HABER MERKEZİBazı mahalle yollarının kenarlarına yapılan 7 kilometrelik Oto Korkuluk ve Bariyer Montajına başlayan Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin bu uygulamasından mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri çok memnun.

Güldere Mahallesi’nde yapımına başlanan oto korkuluk ve bariyer montajının mahalle halkının yüreğine su serptiğini belirten Mahalle Muhtarı Ali Tezcan, 1800 metre uzunluğundaki bariyer montajının bitmek üzere olduğunu belirtti.

Muhtar Özcan, “Mahallemizin yerleşim yerleri ve yolları genelde uçurum ve dere kenarında. Yollarımızda göçen noktalarda daha önceleri ölümlü kaza riski yaşanmıştı. Bırakın arabayı aşağıya insan düştü ve biz 3 gün sonra bulduk. Mahallemizin 3 ayrı sokağında Avrupa standartlarına uygun şekilde oto kontrol bariyeri montajı sürüyor.

Bu durumdan mahallelimiz çok memnun. Bu çalışmayla birlikte yollarımız daha güvenli hale geldi. Başta Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Uysal olmak üzere belediyemizin tüm çalışanlarına, idareci ve yöneticilerine mahalle halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yola akan suları tahliye eden ve elektrikleri Enerji-Sa müdürü ile görüşerek yer altına aldırtan ve doğalgaz konusunda Dergaz yetkililerini de harekete geçiren Başkan Uysal’a bunun içinde ayrıca teşekkür ediyor ve Ereğli için yaptığı çalışmalarını takdir ediyoruz.” dedi.

Öte yandan Kıyıcak, Göktepe, Dağlar, Kepez, Kocaali ve Çavdarlı gibi güzergâhları tehlike arz eden noktalardaki bariyer çalışmaları karayolları standartlarına uygun olarak yapımı sürdürülüyor.  

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER