Otomobil gruplarından teröre sessiz tepki

Ereğli´de faaliyet gösteren otomobil grupları üyeleri yaşanan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla eylem gerçekleştirdi.

Otomobil gruplarından teröre sessiz tepki

İHA- Ereğli´de faaliyet gösteren otomobil grupları üyeleri yaşanan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla eylem gerçekleştirdi. 
Uzunkum Caddesi´nde park alanında toplanan gurup üyeleri araçlarını Türk bayrakları ve yazılarla süsledi. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KDZOFF, FORD kulübü, Garaj Eskort, Ereğli MOD gurupları adına açıklamada bulunan Murat Genç, şehitlerin canlarını ülke için feda ettiklerini kendilerinin de gerekirse ülke adına canlarını ortaya koymaktan çekinmeyeceklerini söyledi. Genç konuşmasında, Bugün burada toplanma amacımız Türk vatanının kutsallığını, Türk milletinin namusunu Türk milletinin namusunu, Türk bayrağının şanını canından üstün tutan şehitlerimizi, polislerimizi, sivil vatandaşlarımızı anmak ve Çarşamba günü Şırnak Silopi´ de ki hain saldırıda şehit düşen 8 kardeşimizin acısını paylaşarak son zamanlarda artan terör olaylarına tepkimizi göstermektir. Vatan uğruna canlarını veren tüm şehitlerimizi andığımız bugün de terörle mücadele pek çok astsubayımızı, subayımızı, Generalimizi, Polisimizi, diplomatımızı, öğretmenimizi şehit verdik. Onlar kahramandı. Onlar cesurdu. Onlar gerektiği için canlarını büyük Türk Milleti için verdiler. Bizlerde bu vatanın bölünmezliğini bu vatan hainlerine göstereceğiz. Bu konuda canımızı ortaya koymaktan asla geri kalmayacağız. Üzerimize düşeni yapacağız. Şehit ailelerimize sabır diliyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun. Şehitlerimizi ruhları şad olsun. Mekanları cennet olsun dedi.
Yapılan konuşmanın tamamlanmasının ardından planlana şekilde olarak alanından ayrılan gurup üyeleri şehir turunu tamamladıktan sonra dağıldı.
Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 07:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mert Mert
Mert Mert - 9 yıl Önce

Türkiyeyi bu kanlı sürece sürükleyen Akp´yi sandığa gömünce tepkiniizin bir anlamı olacaktır.

SIRADAKİ HABER